#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aferin aslanim o degil de alt liglerde kim bilir boyle nice gencler vardir umarim yabanci siniri kalkmaz da oz kaynaklarimiza yoneliriz yabanci siniri kalktigi an bos transfer hamlelerine acik bi kulubuz malum hele bu kurlarda isler epey zorlasir

Korner atiyo, Frikik atiyo,kafa ile atiyo ceza sahasi disindan atiyo ceza sahasi icinden atiyo calim atarak atiyo, asist yapiyo, Barca defansini ipe diziyo Messi misin, Ronaldo musun oglum sen abartmayim abartmayim diyom ama abartmiycak gibi degil son yillarda 4 buyuklerde bu kadar iyi oynayan bi yerli gormedim.

Korner atiyo, Frikik atiyo,kafa ile atiyo ceza sahasi disindan atiyo ceza sahasi icinden atiyo calim atarak atiyo, asist yapiyo, Barca defansini ipe diziyo Messi misin, Ronaldo musun oglum sen abartmayim abartmayim diyom ama abartmiycak gibi degil son yillarda 4 buyuklerde bu kadar iyi oynayan bi yerli gormedim.
dogru diyon dostum keyifler nasıl

Acayip pr yaptı barca maçını da bir şekilde alırsa sene sonu ciddi para kazanırız Kerem'den.

ÖZEL | Kerem Aktürkoğlu'nu izlemeye gelen Lyon Scout Şefi Bruno Cheyrou, "Bizim bu adamı almaya paramız yetmez." diyerek ilk yarıdan stattan ayrıldı.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ülke olarak abartmayı çok seviyoruz, kalk kalk bizim paramız burada geçmez hahaha
Şöyle de bir durum da var.
Kerem hem milli hem Avrupa'da boy gösterdi. Yani İngiltere çalışma izni cepte.
Lyon felan teklif yapabilir ama büyük ihtimal son sözü bir İngiliz takımı söyler. Yönetim de en az 3-4 yerden fiyat almadan satmaz diye umuyorum.
20+ her türlü satılır.
2 tane ciddi alıcı kalırsa masada 30+ bile olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt