#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben burda Kerem'in kalitesini tartismiyorum. Yanliz kötü bir takimda parlayan oyuncularin özgüven patlamasi yasamasi gayet normal olabiliyor. O yüzden bu sezon sonu satilmasindan yanayim. Zaten Yunus da dönecek artik kendisini göstersin bizde bir zahmet. Kerem'in yerine kesinlikle bir sprinter kanat istiyorum acikcasi. Takimda hizli diyebilecegimiz kac adam var bilmiyorum.

Henry'nin iki sezonda yaptigi skor katkisini Kerem, Morutan, Babel, Soso, Emre toplam yapamamis. Düsündürücü

Pino Kerem’den daha yetenekliydi bence.. Kadıköy’de 0-0 kaldığımız ve rezil bir kadromuz olduğu sezonki maçta harika oynamıştı.. Hatta Gökhan Gönül bir topunu çizgiden çıkarmıştı.. O maçta Fener savunmasının içinden geçmişti.. İşin ilginç tarafı Arenadaki maçta Hagi 1 dk bile oynatmamıştı Pino’yu.. O maçtan önce Fenerlilere sorsan kim oynamasın diye, Pino derlerdi..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pino Kerem’den daha yetenekliydi bence.. Kadıköy’de 0-0 kaldığımız ve rezil bir kadromuz olduğu sezonki maçta harika oynamıştı.. Hatta Gökhan Gönül bir topunu çizgiden çıkarmıştı.. O maçta Fener savunmasının içinden geçmişti.. İşin ilginç tarafı Arenadaki maçta Hagi 1 dk bile oynatmamıştı Pino’yu.. O maçtan önce Fenerlilere sorsan kim oynamasın diye, Pino derlerdi..
Her yetenekli iyi futbolcu olamıyor. Kerem hem yetenekli, hem de zeki futbolcu. Oyunu oynamayı biliyor. Tribünden izlediğim Pino bomboş bir adamdı.

20220413_200627.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O kadar da değildi be.

Sürekli ayak içi uzak köşeye vuruyorsun. 1, 2 oldu 3 olmaz artık zorlama.

Hayır sert de vurmuyorsun süzüle süzüle gidiyor top.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Topu bilmeyen bir kanat oyuncusu olur mu evet oluyomuş

Hocama ayarı verdi çıkışta.

Hayırdır lan gariban Torrent’e atar yapıyon? Adam zaten gidecek.

Neyin atarı bu? Marcao boşuna yumruklamadı seni.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yasin öztekin vol.2

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt