#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet kerem çok ciddi eksiklikleri var.Bunlar hep söyleniyor zaten.
Ama kerem olmasaydı bu sene net küme düşebilirdik.
Ben bir sene daha kalması tarafındaydım.Fakat eğerki teklif varsa tam parlamışken satılması daha iyi olur gibi.

Aksi taktirde eksik yönlerinden dolayı ilerleyen yıllarda satamayabiliriz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu elemanda bi olmamışlık seziyorum ya satılsın bence aksi takdirde patlar gibi

Bence gayet iyiydi. Genel bir şanssızlık ve son tercih hataları var uzun süredir.

Barcelona maçında başladı bu. Orada soldan kaleye doğru gittiği pozisyonda topu kendisi kaleye vurması gerekirken sağa doğru pas atıp atağı öldürmüştü. Ondan beri özellikle son tercihlerinde pas atacağı yerde şut çekiyor, şut çekeceği yerde pas atıyor.

Bugün biraz şanslı olsa iki golü vardı yine. Abarttığınız kadar değil kesinlikle.

Bu eleman olmasa bu sene avrupa ligi elemelerinde gitmiştik. Ligde ise daha da hazin bir son yaşayabilirdik.

Sezon boyunca takımın tek hücum tehdidi olmasına ve orta sahadan düzgün servis alamamasına rağmen yaptıkları ortada. Her maç net 3-4 pozisyon hazırlıyor-giriyor öyle ya da böyle.

Bizim taraftar da eleştirmek için bahane arıyor. Bir ara da gol sevincine takmıştı millet sapık gibi ona sallıyordu herkes :asd: gol sevincine bile çalışmak zorunda kaldı eleman.

Maçta bencilce davranıyor mu? evet
Çok top eziyor mu? evet
Şutları çoğunlukla bok gibi mi? Evet

böyle söyleyince kötü bir oyuncu gibi duruyor ama pozisyon yüzdesi çok yüksek arkadaşları az akıllı olsa iyi asist kasardı

Çok top eziyor mu? evet

böyle söyleyince kötü bir oyuncu gibi duruyor ama pozisyon yüzdesi çok yüksek arkadaşları az akıllı olsa iyi asist kasardı
En basiti taylan ın nasıl kaçırdığını anlamadığım ama auta attığı pozisyonu iyi hazırlamıştı mesela.

Biz senden razıyız aslanım.. Bok gibi bir yönetim teknik heyetler ve oyuncu grubuyla oynaman senin hatan değil.. Olmasaydın bu beceriksiz sürüsü için ciddi ciddi küme düşme senaryosu konuşuluyor olurdu bu açıdan bakinca şampiyonluk kazandırmış kadar değerli yaptıkları..

Çok top eziyor mu? evet

Vasat oynadığı maçta 2 asist yaptı sayılır..ilk golü halilin atması gerekirdi Babel attı taylanın kaçırdığı zaten akıllara ziyan..
Son dönemde topu soluna çekip güzel paslar çıkarmaya başladı repertaurini genişletmesi önemli eskiden ya sut çekerdi ya da sağına çekip ceza sahası çizgisine pas atardı..

Bazen sizi anlamiyorum gercekten.

Sut cekiyor diye elestiriliyor, Babel ve Kerem disinda sut deneyen adam yok takimda, ki cektigi sutlar da gayet tehlikeli kil payi kacan pozisyonlardi.

Tamam hadi kabul sut konusunda elestiriyorsunuz diyelim ama kendi elinde olmayan iki tane hazirladigi baska pozisyon vardi mesela. Babel'in golünden önce soldan iceri dogru pas atip Halil'e al da at diye asist verdi, sonra benzer bir sekilde hatta daha net gol sansi olan bir asist yapti Taylan'a. Halil kaleciye nisanladi, Taylan ise kaleye dahi vuramadi. Bu iki 100% gollük asistini arkadaslari gole cevirseydi bugün macin kahramani olacakti Kerem gözünüzde muhtemelen.

Iyi bi fiyata bu sezon avrupaya shutlanmalı.

Birkac yıl sonra kiralarız yeniden ztn

Galatasaray taraftarı kadar nankör her şeye burun kıvıran sırf laf olsun diye yorum yapan başka bir taraftar topluluğu dünya üzerinde yoktur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt