#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkandan konusanlar önunden yesin aslanim. Yuruyedur. Lakin iyi bir teklif gelmesi halinde 17-20m satilabilir

Bence mimikleri yüzünden yanlış anlaşılıyor bu çocuk duygularını ifade etme şeklinde sorun var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sorun şurada Kerem olmasa onun yaptığı işleri yapabilecek kimse yok. Kerem olmasa bu aksiyonlar hiç gerçekleşmez kalemizde ataklar görürüz. Bu sene bizi kümede tuttu takımın en iyisiydi.

cep telefonum gibi kıymetli eskiden öfkelendiğimde elimde o an ne varsa duvara fırlatır parçalardım. Şimdi yapamıyorum çünkü ateş pahası 🫠

Kereme de kızdığım anlar oluyor ama döviz kuru ve gelirlerimizin kısıtlanması nedeniyle daha yumuşak olmaya çalışıyorum. Sonuçta bize para kazandıracak bir kaç isimden biri el üstünde tutulmalı hatta sezon bittiği için son maçlarda mümkün olduğunca istatistik kasmasınlar yardım edilmeli

Arda'nın Anadolu versiyonu gibi.

Umarım sezon sonu güzel bir meblağa satarız. Yoksa patlar gibi.

bence şu an tam bir "level atlama"nın eşiğinde kendisi. inanılmaz efektif, avrupa çapında bir hücumcuya da dönüşebilir, kariyerine "volkan şen" olarak da devam edebilir. son tercihleri konusunda biraz daha kendini geliştirebilmeli.

transferi konusunda ise, eğer yabancı kontenjanı ile ilgili karar değişirse (ki öyle bir hava var gibi sanki) bence bu sene avrupa'da da iş yaptı, dikkat çekti, riske etmeden satılabilir. ama kontenjan saçmalığı olacaksa kesin olarak en az bir sene daha kalmalı derim (tabi kendisinin motivasyonu ve ne istediği de önemli)

Nelsson
Marcao
Kerem

40m euro gelse, tadindan yenmez.

Keremin repertuarı geçen seneyi geçtim bu sene başından beri bile acayip genişledi. 6-7 ayda inanılmaz gelişim gösteriyor. Onyekuru çok tekdüze bir adamdı. Bu çocuk her şeyi yapmaya başladı. İnş daha da üstüne kadar ve iyi bir bedelle Avrupa’ya akar

Rakip takım için tam bir bela. Attığı golde adamı geçmesi klasik ama sonrasında yaptığı vuruş da standart hale gelirse başka bir seviyeye çıkmış olacak.
Bence en büyük olayı öngörülemez olması.

Farklı farklı bir ton gol atıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt