Pasları çok kötü. Bugün Gomis çıkmadan 1-2 dakika önce bomboştu ceza sahasında gitti kaleciye verdi Kerem,sağdan içeri girdi Mostafa bomboş araya oynasa Cicaldau bomboş daha zorunu yapıp stopere çarptırdı,yine yay çevresinde sağdan içeri sola biraz meyilli kesse Ömer bayram sadece dokunacak kerem auta attı. Böyle olmaz,mesela Gomis eleştiriliyor ama cidden bi Garry arıyordur
bu denklemin benzerini mac basligindaki son mesejimda nacizane deginmistim. burda da senin araciliginla benzer noktalari gormemden dolayi belirtmek istedim.
sade basit oynamasi gereken anlar var oyunda, pas tercihlerini gec bile yapsa, en azindan pas yerini bulmali...
ya top rakibe gider, ya aut, ya top olur ya da o top ilginc sekilde atak yememize kapi acar....
sapkadan tavsan cikarircasina gollere imza atmasi,ozguveni vs takdir ediyorum. cogumuzun da ettiginine eminim, fakat bu eksi karar ve zamanlama vb noktalarda kendisine oz elestiri yapmali diye dusunuyorum-sayet bir ust levelde yer almak istiyorsa.....
ilk geldiginde ve de bu sezon basindaki maclarda yerini cok kaybederdi,top kayiplari yapardi,atak yerdik bu gibi durumlarda , final anlarinda da egoistlikte var idi, defansa yardim konusunda da yeterli degildi ,zamanla bunlari astigini gozlemledim bu cok onemli km anlari idi kendi kariyer yolu ozelinde...
son gelinen surec ve donemecte, gol anlarindaki isbet ve becerisi ,gayreti ,ozguvenli cesaretli vurus tercihleri ayakta alkis yaptiracak turden gelisim ve oz guven gosterisi.... umarim daha da geliserek tam sezona yayar bizde veya gidecegi x bir ligde...
haftalar gectikce daha fazla takim oyuncusu olma ic gudusu ve dusuncesi islemis gibi hareket ediyor...
sorumluluktan kacmamasi cok olumlu kendisi adina.....
genel anlamda eksikleri olan ama islendikce iyiye gidecek bir cizelge de olan bir yetenek kerem...
bugunku galibiyetin onun ayagindan olmasi ayrica morallendirmistir kendisini....sezonu iyi kapatacak isimlerden bence.