#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pas atmamasına takılmadım da geriye hiç gelmedi ikinci yarı, hazırlık maçı olduğundan çok sıkıntı değil ama böyle devam etmemeli. Edecekse de hücumda ayağına geleni yapıştıracak. O zaman kimse laf etmez.

Çok yetenekli ama bir o kadar da bencil. Bu huyunu törpülemesi şart.

geriye gelmemesi büyük sıkıntı,olivera ile çok iyi anlaşıyor o ayrı.yunusa o pasları da atmalı artık

Bitiricilik çalışsa iyi olur gollük pozisyonlarda dümdüz koşup dümdüz vuruyor. Vücudu filan yatırması lazım. Ayak içi vuruş geliştirebilir hakeza..
Çok eksiği var reyz vuruş bitiricilik falan değil

Geçen seneki futbola bakış açısıyla bu seneki farklı duruyo benim gözlemlediğim

O afacan,sevecen,yılmadan koşan,sempatik çocuk gitmiş kendini takımın yıldızı sanan 2010 model arda gelmiş

Çıkarken torente yaptığı,marcaoyla yaşadığı,pvayla olan durumu derken biraz ilgi ve şöhret görünce g başı dağıttı

Beke yardıma gelmiyo,gelsede hal ve tavırlarıyla sanki lütfedipte geliyomuş gibi,pası alamayınca el şaklatıp duraksıyo oyun akarken,frikiklerde ben vurucam havaları falan,bide altyapısı zayıf olduğu için iyi sezonuna rağmen teklif alamamasına baya bozulmuş,bu durum dahada bozacak onu çok yukarda gördü kendini rezil sezonda 10 gol atınca

Geçen seneki kerem bu sene oynamak istediğimiz tüm oyunlara uyabilirdi ama bu seneki hiçbir oyuna uymuyo,seti zayıf çünkü bireysel takılmak istiyo,geçiş ister ben alıp ben bitiriyim gsnin ana planı geçiş olamaz,elmanderli sezon gibi prese yönelsek gölge presçi olduğu için onuda oynayamaz

İlk gitmesi gereken oyuncuydu,yerine vargas cuk otururdu

Çok eksiği var reyz vuruş bitiricilik falan değil

Geçen seneki futbola bakış açısıyla bu seneki farklı duruyo benim gözlemlediğim

O afacan,sevecen,yılmadan koşan,sempatik çocuk gitmiş kendini takımın yıldızı sanan 2010 model arda gelmiş

Çıkarken torente yaptığı,marcaoyla yaşadığı,pvayla olan durumu derken biraz ilgi ve şöhret görünce g başı dağıttı

Beke yardıma gelmiyo,gelsede hal ve tavırlarıyla sanki lütfedipte geliyomuş gibi,pası alamayınca el şaklatıp duraksıyo oyun akarken,frikiklerde ben vurucam havaları falan,bide altyapısı zayıf olduğu için iyi sezonuna rağmen teklif alamamasına baya bozulmuş,bu durum dahada bozacak onu çok yukarda gördü kendini rezil sezonda 10 gol atınca

Geçen seneki kerem bu sene oynamak istediğimiz tüm oyunlara uyabilirdi ama bu seneki hiçbir oyuna uymuyo,seti zayıf çünkü bireysel takılmak istiyo,geçiş ister ben alıp ben bitiriyim gsnin ana planı geçiş olamaz,elmanderli sezon gibi prese yönelsek gölge presçi olduğu için onuda oynayamaz

İlk gitmesi gereken oyuncuydu,yerine vargas cuk otururdu
Bu sadece Kerem özelinde bir sorun değil ben milli takımı izlerkende özellikle euro 2020 sürecinde genç oyuncularımızın neredeyse tamamında o ifadeyi ben oldum abi triplerini görüyordum. Hatta kadın voleybol takımında bile bazen göze çarpabiliyor. Bizim insanımızın egosu tribi çabuk artıp şişiyor ayaklar yere basmayı bırakıyor. Zamanla olgunlaşanlar da oluyor Arda gibi kayış koparanlarda bakalım Kerem hangi yolu seçecek?
Çok bariz bir saçmalık yapmadığı sürece bahsettiğin şeylerden dolayı oyuncu gönderilmez şimdilik saha içinde verilen sorumluluğunu azaltıp az ve öz görünmesini sağlayabiliriz.

Bencilliğini yapmasa gusel maç çıkarmıştı.

GscimbomMobile

Yunus'la girmesi gereken rekabet bu yönde olmamalı. Birbirlerini yukarı çıkarabilirler güzel asistlerle.

Doğru bir planda Kerem ve Yunus ikilisi çift haneli gol ve asist katkısı verebilir. Özellikle Seferovic ile uyumlarını görmek lazım

Bu senede skor konusunda çok yararımıza işler yapacak. Çok güzel gol attı.

Geçen haftaki top kayıpları minimumdu bugün.
sevgili furkan,

aynen senin de belirtting gibi gol cok cok guzeldi.

benim acimdan golun yapim asamasi cok kiymetli-nacizane olarak.

goreceli elbette. kimilerine abarti gelebilir gol olusumu turu , tarafim adina ise , genel avrupa futbolunda son yillarda izledigim en guzel ve en kollektif gol yapim asamasi ve sonuclanisi diyebilirim kendi adima.

emre akbaba ve sergio en bold basroller bu gol olusumunda. muthis dikine hizli bekletmeden one paslama yapmalari
merkezde sergio dusen top rakibe gidecekken araya girip topu guzel yumusak dokunusla akbaba pas olarak tipliyor ~ akbaba harika sekilde barca/mancity tandansli dar alanda iki rakibin arasindan sergio ivedi topu atmasi ile baslayan hizli akimda sergio topu en on merkezdeki *gomis le bulusturuyor ~ tam bu sirada sahneye *kerem cikiyor ~
bu pozisyonu detaya indirmemin nedeni, kerem'in yeni oyun kurgumuzdaki ornek olarak bu gol baslangicin dan bitimine dek durdugu ve adimladigi noktalar. kanat cizgiye degilde daha cok kanat ic ve forvet arkasi bir denklemde pozisyon almasi cok degerli idi hem bu gol hem genel maca yonelik kendisi ozelinde. bu baglamda okan hoca nin taktiksel kurgularini begendigimi de belirtmek isterim. hem kerem hem yunus'un kullanim sekli baglaminda.

~gole gomis le kaldigimiz yerden devam edersek,
gomis sergio dan aldigi guzel pasi bir pivot edasiyla kerem'in onune yuvarliyor, kerem avrupa klasinda mukemmel bir jenerik gole imza atiyor. adeta antrenman da bol tekrar yapilmis bir kurgu gibi... bunun gercek macta icra edilmesi izleyenler adina mest olunmasi ve leziz tat almasi ile sonuclanmasi ayr bir guzel......~

ilk ic saha yeni sezon macimizi golle yapmasi buyuk moral oldu ustundeki beklenti ve yuk baglaminda.
bravo aslan parcasi kerem~aynen devam canim kardesim.

sevgili furkan,

aynen senin de belirtting gibi gol cok cok guzeldi.

benim acimdan golun yapim asamasi cok kiymetli-nacizane olarak.

goreceli elbette. kimilerine abarti gelebilir gol olusumu turu , tarafim adina ise , genel avrupa futbolunda son yillarda izledigim en guzel ve en kollektif gol yapim asamasi ve sonuclanisi diyebilirim kendi adima.

emre akbaba ve sergio en bold basroller bu gol olusumunda. muthis dikine hizli bekletmeden one paslama yapmalari
merkezde sergio dusen top rakibe gidecekken araya girip topu guzel yumusak dokunusla akbaba pas olarak tipliyor ~ akbaba harika sekilde barca/mancity tandansli dar alanda iki rakibin arasindan sergio ivedi topu atmasi ile baslayan hizli akimda sergio topu en on merkezdeki *gomis le bulusturuyor ~ tam bu sirada sahneye *kerem cikiyor ~
bu pozisyonu detaya indirmemin nedeni, kerem'in yeni oyun kurgumuzdaki ornek olarak bu gol baslangicin dan bitimine dek durdugu ve adimladigi noktalar. kanat cizgiye degilde daha cok kanat ic ve forvet arkasi bir denklemde pozisyon almasi cok degerli idi hem bu gol hem genel maca yonelik kendisi ozelinde. bu baglamda okan hoca nin taktiksel kurgularini begendigimi de belirtmek isterim. hem kerem hem yunus'un kullanim sekli baglaminda.

~gole gomis le kaldigimiz yerden devam edersek,
gomis sergio dan aldigi guzel pasi bir pivot edasiyla kerem'in onune yuvarliyor, kerem avrupa klasinda mukemmel bir jenerik gole imza atiyor. adeta antrenman da bol tekrar yapilmis bir kurgu gibi... bunun gercek macta icra edilmesi izleyenler adina mest olunmasi ve leziz tat almasi ile sonuclanmasi ayr bir guzel......~

ilk ic saha yeni sezon macimizi golle yapmasi buyuk moral oldu ustundeki beklenti ve yuk baglaminda.
bravo aslan parcasi kerem~aynen devam canim kardesim.
Üstat senin bu analizleri okumak harbi çok keyifli. Zamanına, emeğine sağlık.

Kerem yerli olarak zaten avajlı üstüne bugün transfer piyasına çıksak en fazla Kerem ayarında yabancı getiririz. Elimizde iyisi varken kıymet bilmek lazım. Geçen hafta biraz eleştirmiştim ama öyle kırıcı,satın gitsin gibi değil. Kerem'de farkına varmış top kayıplarının ve konsantre eksikliğinin bu maç iyiydi.

Kramponuna tükürüp kolumla parlatmak isterdim. Gerçekten böylesi gelmez hele almaya kalk 30 milyon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt