#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok çok kötü. Sürekli bir şeyleri kanıtlamanın peşinde gibi oynuyor. Fenerli topçularda olur genelde bu garip hırs, İrfan falan da tam o tip adam mesela. Futbol böyle bir şey değil delikanlı. Hele Galatasaray hiç böyle bir takım değil.

Marcao boşuna tepki göstermemiş bu kendini beğenmişe. Adam taa o zaman anlamış bunun nasıl huysuz bir tip olduğunu...
Ve zaman Kral'ı haklı çıkarır :D
marcao-barcelona-gol-1.webp

Geçen seneki iyi oyununda Marcao ile yaşadığı olayın etkisi vardı. Çünkü kim kötü oynasa suçlu o olacaktı. Marcao da Kerem de geçen sene olağanüstü performans sergilediler.

Kerem geçen sene iki ciğerli gibi oynuyordu defansa katkısı üst düzeydi. Bu sene birileri sen takımın artık starısın Marcao'da gitti rahat ol demiş. Defansa yardımı sıfır bu sene koşmaya bile tenezzül etmiyor. Bugün bile koymaya üşeniyorum kaç kez durması gereken yerde durmadığı ve rakibi kovalamadığı için atak yedik.

Kerem'in yedeğe çekilmesi ve forma rekabetine sokulması şart o zaman belki bir şeylerin farkına varır.

Geçen seneki iyi oyununda Marcao ile yaşadığı olayın etkisi vardı. Çünkü kim kötü oynasa suçlu o olacaktı. Marcao da Kerem de geçen sene olağanüstü performans sergilediler.

Kerem geçen sene iki ciğerli gibi oynuyordu defansa katkısı üst düzeydi. Bu sene birileri sen takımın artık starısın Marcao'da gitti rahat ol demiş. Defansa yardımı sıfır bu sene koşmaya bile tenezzül etmiyor. Bugün bile koymaya üşeniyorum kaç kez durması gereken yerde durmadığı ve rakibi kovalamadığı için atak yedik.

Kerem'in yedeğe çekilmesi ve forma rekabetine sokulması şart o zaman belki bir şeylerin farkına varır.

mertens bu adamdan çok koşuyor geriye inanılmaz

Yunusun yedegi olarak sag kanat olarak oyuna girsin. Adama cizgiye in ve iceri pas/orta yap biraz basit oyna desin hoca.

Kötü oynarsin anlarimda defansa bile koşmuyorsun ortasahaya kosmuyorsun,ilerde bekliyorsun yanindaki adama pas veremiyorsun ne oldu sana?Mesela yetişebilecegi toplarada koşmuyor futbolu unuttu.

Kerem kardeş küme düşmemeye oynayan 11le, %100 şampiyonluğu hedefleyen yıldızlı takım arasında fark var bunun farkında değilsin. Bir şeyleri birilerine kanıtlama çabasında olma, lütfen basit oyna, ben takımın yıldızıyım deyip defans yaparken koşmamazlık yapma. Rolün neyse onu oyna.

Tek devrede 18 top kaybi super lig rekoru bile olabilir bir sure yedekten bile oyuna dahil olmamali ne zaman takim icin oynamaya savunmaya donmeye baslarsa ozaman oynamali

Anholt 40 metreyi tek basina oynuyor Anholt gibi hucumcu bekle oynuyorsan onundeki oyuncuda savunma yapmali yoksa hep Anholtun bosalttigi alanlardan pzosiyon veririz sonra Anholt kotu gibi gorunur Keremi ben iki uc mac 18 e almam gitsin kendini toparlasin dusunsun

yarı sahamızın ortasında aldığı bir topu pas bekleyen 3-4 kişi varken ortaya doğru atıp rakibe teslim ettiği pozisyonunda televizyonu kıracaktım az kalsın.

bence o pozisyon bu herifin kafasının başka yerde olduğunun bir kanıtı. düzelir mi bilmem ama oynamaması şart.

2 dkda bir top kaybıyla oynadı 34. Dk kadar. 34ten sonra takım pas vermedi 17 top kaybıyla kaldı. Özellikle en baştan sayiyordum, YKU denen musvette maçı maç olmaktan çıkardığı için hicbirseye odaklanamadim sonra. Devre arasında bı sunucu değerlendirmiş bu durumu sanırım, eğer aynı şekilde devam etse ve 90 dk oyunda kalsaydı sanırım rekor sayıda top kaybı yapacaktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt