#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ben cok onyargiliyim artik bir kere taktim diye her hareketi batiyor galiba ama samimi, saf nefret ediyorum bu topcudan. Baya nefret ediyorum tiksiniyorum yani. Ilk defa Galatasaray formasi giyen bir adama karsi boyle bir ofke var icimde. Genelde beceriksizlik umrumda olmaz ama bu herif her seyi mahvedebilecek potansiyelde sanki

NET sekilde 10 kisi olmak bundan iyiydi. Demek ki sifir bile degil negatif bu herif. Yunus'u da bitirecek diye tirsiyorum. Sol kanat almazlarsa mac izlemem

Nasil ki 2011-12 sezonu Arda'nin gidisi surpriz olduysa ama geri donup bakinca o ayrilik yasanmasa sampiyon olamayacagimiz asikarsa, bence bu herife son gunlerde piyango bir teklif gelmemis olmasi da sezonun kaderini belirleyebilir. Cunku kanat alsak bile bu adamda israr edebilir Okan hoca oyle bir izlenim aliyorum korkarim ki

Nasil ki 2011-12 sezonu Arda'nin gidisi surpriz olduysa ama geri donup bakinca o ayrilik yasanmasa sampiyon olamayacagimiz asikarsa, bence bu herife son gunlerde piyango bir teklif gelmemis olmasi da sezonun kaderini belirleyebilir. Cunku kanat alsak bile bu adamda israr edebilir Okan hoca oyle bir izlenim aliyorum korkarim ki
1 sene iyi oynadı diye ben oldum diyor kendi kendine.Mertens her sene üst düzey oynadı napolide ama bencillik veya ego yapmıyor oynarken.

Gecen sezon cöplerin icinde yildiz oldu ama yildizlarin arasinda ne kadar yetersiz oldu ortaya cikti adam akli bir teklif gelmemesi bundan millet hemen bir sezonluk performansa kanip oyuncu almiyor, kendine artik bir ceki düzen vermesi gerek. Bir iki hafta yedek otursa bence sikinti olmaz.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Artık usta bir sol kanat alınıp yedeğe çekilmeli.

Mental olarak çok zayıf. Üzerindeki baskı ve beklenti kalkarsa rotasyonda önemli işler görür kanaatindeyim

Ah ulan ah satamadik sunu takimi sabote eder diye de cekinmiyor degilim

Aşırı top kaybı yaptı, gerçi her maç yapıyor bunu düzenli. Biraz kızağa çekilmesinde fayda var barış alper oynasın yeni transfer girene kadar

top baya eziyor. 10 kere grlse, en az 9u rakibe gidiyor. En sevmediğim iş ise, mücadele sıfır. Ne yanındakine yardım ediyor nede PvA yardıma gitmiyor. Bu yaşta böyleyse demek ki bi sıkıntı var. Sanki 10 sene Real Madrid de oynamış ve bizi beğenmiyor gibi tavrı var. Arkadaş sen gençsin en az 1.5 kişi için koşmalısın.

Surekli kendine oynuyor, surekli ayni seyleri deneyip basarisiz oluyor.

Herkes biliyor iceri girip sola cektigini, ise yaramiyor.

Baris bile farklilik getirdi kanatta.

Yedege cekilmeli.

Sag kanatta nasil olur?
Herif pas atmiyor yahu, cok guzel bir sekansta top kerem geldi, orda basit olarak Olivieraya pas atsa yaninda, Oliviera bos alan bulacakti bizimkisi rakibin ustunden top gezdirmeye calisiyor.

Yedege cekilmeli, bunun sag sol kalmadi artik. Haddini bilmeli.

Kesinlikle bu kadar kötü bir oyuncu olduğuna inanmıyorum ama artık psikolojik mi diyelim veya yeni takıma adapte olamadı mı desem bilmiyorum da Okan Buruk dan bir cesurca hamle bekliyorum 2-3 maç yedek bekletse Kerem i geri dönüşünün de daha iyi olacağına inanıyorum

Kesinlikle bu kadar kötü bir oyuncu olduğuna inanmıyorum ama artık psikolojik mi diyelim veya yeni takıma adapte olamadı mı desem bilmiyorum da Okan Buruk dan bir cesurca hamle bekliyorum 2-3 maç yedek bekletse Kerem i geri dönüşünün de daha iyi olacağına inanıyorum
samuray kılıcı nasıl imal edilir bilir misin Enesim?

kılıç ustaları demiri 3 ay boyunca işlerler. bir binlerce derece sıcaklıktaki ateşe bir de buz gibi suya sokarlar.

kılıç tamam oldu verde kullanayım ustam dersin. usta elindeki çekiçle bam güm tekrar vurup tekrar ateşe sokar.

en iyisini istiyorsan sabretmelisin evlat der. bizim samuray kılıcımızda keremdir işte.

yedekte biraz soğuyacak sonra tekrar ateşe atacağız. en sonunda sipsivri bir kılıcımız olcak. tabi taraftarlar sabredebilirse.

1662452251705.png

hem kendi için hem takım için en doğru karar kpaşa maçında yedek beklemesi olur

fatih terim burak yılmaz'ı 2012-13 sezonunda 2-3 maç yedek bekletti amacı onu daha çok hırslandırmaktı

o günden sonra gol şov yaptı burak

kerem'in de böyle bir şeye ihtiyacı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt