#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hem kendi için hem takım için en doğru karar kpaşa maçında yedek beklemesi olur

fatih terim burak yılmaz'ı 2012-13 sezonunda 2-3 maç yedek bekletti amacı onu daha çok hırslandırmaktı

o günden sonra gol şov yaptı burak

kerem'in de böyle bir şeye ihtiyacı var
👆 üstteki katana yorumumun bir benzerini yapmışsın kanka 🤝

hem kendi için hem takım için en doğru karar kpaşa maçında yedek beklemesi olur

fatih terim burak yılmaz'ı 2012-13 sezonunda 2-3 maç yedek bekletti amacı onu daha çok hırslandırmaktı

o günden sonra gol şov yaptı burak

kerem'in de böyle bir şeye ihtiyacı var
macları izlemesek buna inanıcaz burak leblebi gibi gol atıyordu koşu mesafesi az diye boşuna kesti adamı

10 kişiyken daha iyi oynadığımızın herkes farkında heralde? Hele o vücut dili yok mu o vücut dili. PVA pas atıyor, bir zahmet poposunu dayayıp topu alırken rakip dokunuyor da taca çıkıyor. Sonra el kol hareketleri falan bir mutsuzluk. Zahmet veriyoruz Kerem sana ya, ne ayaksın olm sen??? Sorunlarını çözene kadar oynamasın, çözemiyorsa da gönderilsin.. Böyle suratsız futbolcular takımı da düşürür.

Dün iorfa gibi oynadi.
6 7 hafta kizaga cekmeli okan
Edit 6 7 hafta az yav en az 8 10 hafta dinlendirilmeli

Son düzenleme:
kasımpaşa maçında dk 70 de oyuna girip 2 gol atınca bakalım bunları yazabilecek misiniz?

özellikle de @Mehmet Mehmetoglu
1662588803818.webp

İstediği kadar sürpriz yapsın. Mental olarak belli bir seviyeyi asla çıkamayacağını düşünüyorum. Umarım beni yanıltır, yamultur. ( Yeteneksiz futbolcu, berbat/kötü futbolcu falan demiyorum )

Toparlayacaktır, biraz destek olun.Zamana ihtiyacı var sadece.Kerem kaybedilmeyecek kadar değerli bir yetenek. 3 yerli kuralı varken de sık sık izleyeceğiz kendisini...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt