#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1662765778096.webp

Sezon başı forma ucuzdu. Çünkü yerlilerin forması garantiydi. Düşünsene Yunus, kerem, a.kerim asla değişmeyecek 3 oyuncu. Niye çünkü sırf yavşaklıktan çıkarılan bir kural yüzünden. Dolayısıyla 3’ü de sezona geçen sezonun çok uzağında başladı. Rekabet yok, forma kaybetme riski yok. Hele Kerem için hiç yok. Düşünsene geçen sezonun yıldızısın. Kesilecek olsa Yunus kesilir zaten dersin. Emin’in oynaması, Ross transferi Abdül’ü bir dürtecektir. İleri uç ve kanata yapılan transferler de özellikle Kerem’i bir dürtecektir.

Adami öldürmeyelim isterseniz değerini bulunca zaten satılacak. Bizim taraftar kadar adam harcama konusunda master yapmış başka bi taraftar grubu daha yok.

Ondan sonra ankaragucune adana ya bedava veriyoruz herifleri. Yuz yılda bir marcao falan çıkacak da satacaz

Kulübe görmesi lazım, bazen dışarda kalmak dışardan izlemekte futbolcuya fayda sağlar. Mahalle maçlarında bir arkadaş çıksa da ben oynasam diye bakardık. Bu kadroda oynamak isteyecektir. Biraz oyunun dışında kalması gerekir

Sen ben goruyorsak ne is tuttugunu milyonlarca euro verip alacak adamlar bizden daha titiz inceliyordur goruyordur

Bir baltaya sap olamayip kürkçü dükkanında sahip beklerken kürkçünün ön camekanın da olmanın kıymetini bileceksin bilmezsen geri plan da kalman kacinilmaz sonuc

Sağ kanat yedeği olmalı

Yedekte hemfikiriz ama niye sağ söyliyim

Sol ayağı olmadığı için aynı nagatomoda yaşadığımız handikap gibi hücumda sürekli içe kırıyor,yıldız olmaklada kafayı bozduğu için hep çalımı yada kaleyi düşünüyo sonuç takıma safi zarar

Takım defansına ve bekinede yardım etmiyo,bekindede pva gibi dengesiz biri olunca o kanadın takımın kangren bölgesi olmaması absürd olurdu zaten

Sağda olursa ne değişir

1.si arkasındaki bek değişir,boeyde dubuada pvaya göre kanadı gerektiğinde tek kullanabilecek,savunabilecek daha dengeli oyuncular,keremin defansif zaafiyetini sol tarafa göre azaltabiliriz

2.si sol ayağı olmadığı için her topu içe çekemez ve yapması gerektiği gibi kanadı kullanıp asiste yoğunlaşabilir,bekini çizgiye indirebilir,gol bulma arzusuyla yanıp tutuştuğu için el mahkum arka direğe koşu atabilir,futbolun ne olduğunu öğrenebilir,uslu bir çocuk olursa harry potterı bile görebilir

Tabi bunları yapması için önce kafa olarak 1 sene öncesine gitmesi,takımın yıldızı olmadığını anlaması ve çok çalışması,takım oyununu öğrenmesi lazım ama çok zor çünkü arda buna o sen yıldızsını işleyip çetecilik,kibir ve ego zehrini çoktan saldı

Yedeğe çekilip oyuna sonradan dahil olmalı biz futbola tek taraflı bakıyoruz, kerem'in ne yapacağını rakip hocalar futbolcular artık biliyor ona göre önlem alıyorlar
O yüzden önemli olan zirveye çıkmak değil zirvede kalmaktir kerem kalamadi

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Devre arasında bir yere kiralanmali. Takımda kalan tek toxic. Sonra rahatlarız.

çok eleştiri alınca ben de gfk maçında çoşacağını dusunmustum ama 20 pas hatası yaptı adam ilk yarıda

Performansı kötü
Diyecek bir şey yok
Ama geçen sene takımın en iyisi olan adam hemen yiyip bitirilmeyi hak etmiyor

Bir sure yorum yapmamak daha iyi gibi. Yazilacak pek 1 sey yoo cunku
Dayanamadim

Bir sureligine yedek beklemesi hem kerem hem de bizim icin iyi olabilirdi ama okan hoca yerli siniri icin bir esneklik saglayamadi. Muslera ve pvanin zaman zaman kesilebilecegini dusunmustum sezon oncesi.

Oynatip duzelmesini bekleyerek zar atiyoruz umdugumuz gibi olur umarim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt