#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1662923543433.webp

Bugün nasıl kötü oynadı abi hadi yaa.
Adamı koruyup övüyoruz, neye takılıyorsun yahu.

Benim Kerem'den beklentim farklı. Gole kadar bildiğin yine bir sürü hücum ezdi ve top kaybı yaptı.

Benim için önemli değil, gayet harika bir oyuncu. Mental olarak da geri döndü. Haftaya daha hırslı ve efektif olacaktır.

Gole kadar tutuktu, golden sonra güveni daha da yerine geldi. Tmaamdır bundan sonra daha iyiye doğru gider bence

Sezonun gollerinden birini attı, belki de en iyisi. Avrupada biri atsa 50 defa paylaşılır ne gol atmış herif diye.

Daha önce dediğim gibi skor katkısı yapamadığı sürece eleştirilecek. Özgüveni açısından çok iyi oldu bu maçta bunu başarması. Takım arkadaşlarının kutlamasından görüyoruz ki epey etkilenmiş, herkes aşırı sevindi. Gomis kendi atmış kadar sevindi hatta.

Senden beklenen tam olarak bu. Ego'yu kenara bırakman herkesi g*t etmeye yeterli oluyor.

Ben takımın kahramanıyım gibi oynama yeter.

Kötü oynadığında eleştitrdiğimiz gibi iyi oynayınca da tebrik etmek gerek tebrikler aslan parçası

Forma artık aslanın ağzında. Bugün skora katkısı yanıltmasın. Şu top kayıpları ileride canımızı yakabilir. Biraz gelişim göstermeli. Tebrikler daha da iyi olacak inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt