#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben begenmedim bugun yine. First-touch ozelligi hala kotu. Oyle oldugu icin orada kontrol edemedi golden olduk yine. Sonra, korner donusu yaptigi ne idugu belirsiz secim... Maglup dahi olabilirdik. Toparlanmasi lazim.

Dün keremlik bir şey yoktu boşuna linçlemeyin çocuğu, hatta ilk yarı sahanın en iyilerindendi, 2.yarı savunmaya baya da yardım etti

Dün o pozisyonda ölüsü çıkmıştı sağa çekip aşırma bi orta yapmaya çalıştı fiziği/kondisyonu yetmedi canı sağolsun

Sanırsın messi topu alıp öyle bir özgüvenle driblinge kalkıyor ki şaşıyorum.

Tamam işi bu ama orada adamı geçsen ne olacak geçmesen ne olcak?

Skor avantajı elimde olan bir takımın son dakikalarda paslaşarak korner kullanmadaki temel amacı nedir?

Halı sahada top oynayan adamın bilebileceği bir neden. Armut gibi korner atıp top rakibe vermeyelim demektir.

Korneri kullananda keremdi. Yani sen sırf top sende kalsın diye korneri paslarak kullanmışsın bu işin felsefesini zerre anlayamamış bir adamsın kerem.

Azıcık zeka çok birşey değil insna biraz düşünür. 10 kişiyi çok kişiyle hücuma çıkmışsın. Bir top kaybı sonuçları çok ağır olur demelisin.

Ama sen daha ilk adımında yere düşüyorsun.

İstersen sezonu 20 gol 11 asistle tamamla ama zekanla bu sene sınıfta kaldın

elini içine giydiği bodyden çıkarabilirse bir şeyler yapacak.

bu kadar üşüyorsan topçu olma. ne bu halı sahaya arkadaşları kırılmasın diye gelen tip gibi. biraz GS topçusu olun ne bu vurdumduymazlık.

teknik direktörü Okan buruk olan oyuncu eleştirilmemeli artık boşverin

Her mac onlarca top kaybi, ne güzel dünya...yeri garanti nasilsa. Havasida c.ronaldo da yok paşamın.

Bu arkadaşa bir ısınamadım gitti 10 topun 8 ini kaybediyor birseyler yapacak diye bekliyoruz Türk olmasa ilk 11 e hayatta giremez .Çizgiye inmesini söyleyecek antrenör yok mu Gary Rodriguez in eski videolarını izlese yeter.

Biraz şutları iyi olan tam bir karambol topçusu. Kerem üstünden oyun kurmayı denemek, düşünmek abesle iştigal. Olması gereken şudur;

Hızlı top çevirerek boş alan yaratırsın, Kerem'i görürsün iş bitirir. Başka opsiyonlar gerçekten komedi. Şu anki bu denemeler 2-3. lig takım görüntüsü veriyor.

Mecbur oynatıyoruz işte yerli kontenjanından. Gole en yakın adamlardan biri o ayrı.

Hücumun herhangi bir yerinde yerli kullanmak ahmaklık. Sezon basinda Kerem, yunusla sampiyon olacağımızı hayal ettik. Hayal alemi.

Sahada kiz gibi trip atiyorsun. Senin havan kime

Bir süre ilk 11 yüzü görmemeli. Kesilmedikçe kendini de geliştirmiyor diye düşünüyorum.

Yeter ulan bıktık be! Bu arkadaş ne yapıyor abi biri açıklayabilir mi? Asist mi yapıyor, araya top mu atıyor, adam mi eksiltiyor, tehlikeli şut mu çekiyor, gol mü atıyor, iyi defans mı yapıyor? Napıyor abi Kerem ya? Hayret bişey arkadaş, burası Galatasaray, bu nasıl vasatlıktır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt