#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şey çok ilginç normalde Gedson bu ligde yetişemeyeceği oyuncu yoktu, geldiği gibi topu alıp giderdi. Bu maçta hem Rashica hem Kerem yanından koşup gitti Gedson bayağı izledi sadece
İnönü'de bir aslan var diyebilir miyiz???

Kerem asistten önce gol atmayı öncelik haline getirmiş. Aslında yakaladığı pozisyonda pas vermek daha elverisliyse pas atmalı. Şut çekmek daha iyiyse sut çekmeli. Her zaman sut çekmeyi düşünmemeli. Kerem hiç orta yapmıyor. Rasciha 1 maçta açtığı ortaları Kerem 5-6 maçta anca açıyor. İcardi'yi beslemede Kerem Rashicaya göre daha etkisiz.

Kerem asistten önce gol atmayı öncelik haline getirmiş. Aslında yakaladığı pozisyonda pas vermek daha elverisliyse pas atmalı. Şut çekmek daha iyiyse sut çekmeli. Her zaman sut çekmeyi düşünmemeli. Kerem hiç orta yapmıyor. Rasciha 1 maçta açtığı ortaları Kerem 5-6 maçta anca açıyor. İcardi'yi beslemede Kerem Rashicaya göre daha etkisiz.
şuan rakibi rashica değil barış alper olduğundan daha çok oynayacaktır diye düşünüyorum. Yunus'un işi zor ama dediğiniz gibi rashica olmuş bir kanat.

Geçen sezon ligde kalmamızda başrol oyuncusu iken de belli defolarına vurgu yapmıştık. 3. ligden gelip de bu seviyede tutunabilmek hiç kolay değil...Biraz gerçekçi yaklaşıp verim almanın yoluna bakmalıyız. Çocuğa sorsak, forvet oyuncusu olduğunu söyleyecek iken, full kanat performansı beklemek pek doğru olmazdı zaten. Çizgiye yakın konumlanmış ikinci forvet gibi oynamaya alışkın adam, Mertens' in ikinci forvet olarak kendisinden rol çalmasıyla bocalıyor doğal olarak...
İş yine dönüp dolaşıp kadro planlamasına dayanıyor...
''At gitsin, sat gitsin'' tavrı da doğru değil. Mesela Emre Kılınç kalmış olsaydı katkı vermesi muhtemeldi. Yunus ve Emre' yı eşdeğerde görüyordum şahsen; yaşının genç olmasıyla Yunus öncelikli tutulurdu yine...(Unutmadan; gerekirse solbekte denebileceğine de değinmiştim. Malum, yabancı kotası)...

Son düzenleme:
Kendisini takımın yildizi vazgeçilmez olduğunu zannediyor du dersini almıştır umarım

Adamda gram gelişme yok. İleri de olabilir mi mümkün. Elimizde yerli alternatifi olmadığından el mahkumuz. Yoksa çoktan gönderilmişti. Avrupa dan gelen bir tane ciddi teklif yok.

Yani oyuncu gömmede üstümüze yok
Hem Kerem hem de Yunusu kazanmalıyız
İkisi de Barıştan yetenekli

Bence kacirdigi gol normaldi. Rasit ve Kerem'in pozisyonlari normal sekilde kacti.
Okan'in Dubua ile oynatmasi da bence gayet iyi hamleydi. Haftaya da Baris ile baslamaliyiz.

Oyuna yeni girmişsin adamlar bunun kanatindan hucuma cikiyor koşmuyor dahi,defansa yardim konusunda cok kötü.

Kadro planlamasını yaparken bunu 12. adam olarak koymak gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt