#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu topu eve götürdü

1668282497708.webp

Bugün beni derin düşüncelere daldırdın. Kötüyken çok kötüsün iyiyken manyak işler yapıyorsun. Son 3-4 maçtır kıpırdanma vardı iyi işler yapıyordun. Bugün ki goller üstündeki stresi alıp daha iyi olmanı sağlayacaktır inş

Bugün beni derin düşüncelere daldırdın. Kötüyken çok kötüsün iyiyken manyak işler yapıyorsun. Son 3-4 maçtır kıpırdanma vardı iyi işler yapıyordun. Bugün ki goller üstündeki stresi alıp daha iyi olmanı sağlayacaktır inş

Keremle baristigimiz bir mac oldu. Bundan sonra butun topcularimiza hep destek tam destek. Ligi serefsizlere kaptırmamalıyız.

Nihayet şutlar girmeye, yüzü gülmeye başladı.

Kerem Başaksehir’e karşı hıncını almıştır bu maçta.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yunusu da bi kazansak çok iyi olacak. Keremin geçtiği psikolojik dönemden geçiyor şu an. Kerem çalıştı küsmedi yırtarak çıktı resmen. Darısı yunusa
Hocamiz mactan sonra yunusla alakali olumlu konustu. Oyle silip atma durumu yok. Dk arasinda hocamiz kendisini rehabilite edecektir.

Keremin Bay dan 10 gömlek daha üstün olduğu, bay'ın ancak keremin yedeği olabileceği zaten mutlak bir gerçek idi. Sadece Kerem ile ilgili ön yargıların kırılması gerekiyordu; bunu da ilk yedek kaldığı maçtan sonraki performansı ile gösteriyordu, bu maçta da noktayı koydu.

Afferim bugün istekli oynadın goller dışında böyle paslı oyna bencillik yapma icraat yapıyorsun. Sadece havaya girme

Eferem boyle devam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence de bir sol kanat oyuncusu alıp Kerem’i Mertens yerine merkeze çekip iCardinin arkasında gizli forvet olarak kullanmalıyız roshica zaten sağdan akar böylece Mertens için kullandığımız yabancı hakkını sol tarafta yıldız bir oyuncu ile taçlandırabiliriz , eminim Kerem’in de performansı artacaktır çünkü çok iyi bir ceza sahasi içi karambol ve arkaya sarkan fırsatçı golcü özelliği var

Ayrıca merkezde daha az Top kaybı yapacağını düşünüyorum önde pres yapacağı da muhakkak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt