#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gole yakın oynaması kanat oyuncusu olmadığı anlamına gelmiyor. Safkan kanat oyuncusu Kerem. Önünde boşluk bulduğunda top sürüp adam eksiltebilen topla oynamayı seven bir oyuncu. Gizli forvet filan değil. Oynaması gereken yer kanat ve kanat oynuyor.

Çok iyiydi cidden öndeki Rashica-Icardi ve Mertens üçlüsü ile oldukça uyumlu oynuyor. 3 gol atması çok önemli ama asıl önemli olan oyun içindeki etkinliğiydi.

Bugün basit oynamayı çok iyi becerdi, diğerleri de seviyor öne çıkarıyorlar Kerem'i. Top kaybetmediği ve gol attığı sürece en değerli yerlimiz.

2 sene önce erzincansporda iken şimdi gol sevincinde icardinin sırtına zıplıyor hayat çok garip

Bazen kızıyoruz ediyoruz ama iyi olduğunda da hakkını vermek lazım pes etmeyip sürekli hazır halde olmasını seviyorum Okan hocanın kesik atması doğruydu oradan çıkardığı dersle demek ki daha çok motive oldu. Kendisinin bugün ki inanılmaz futbolunu tebrik ediyorum. Yüzündeki o isteksiz yüz ifadesi gitmiş durumdaydı defansta bile inanılmaz mücadele etti.

Attığı her gole çok sevindim. Bu çocuk moralli olduğu zaman bizim için çok ciddi bir gol silahı. Kötü oynarken de destek olmamız gerektiğini savundum hep. Lafa gelince gençlere şans verelim diyoruz ama geçen sezon takımın en iyisi olan çocuk bu sezon 4 maç kötü oynadı diye yerin dibine sokuyoruz. Dün ki maçta oynadığı oyun attığı goller kazandığı moral takım adına çok olumlu. Biraz fazla kırılgan ve duygusal yapısı var ama artık durmaz atmaya devam eder.

Dün gol vuruşları inanilmaz iyidi, son attığı gol inanilmaz iyi bir vuruş. Bravo kerem.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demek ki neymiş top ezmeden, sürekli kaleyi düşünmeden de hattrick yapılabiliyormuş. Umarım bunu farketmişsindir, Icardi kale karşısındayken topukla sana pas verdiğinde aydınlanma yaşamışsındır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt