#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buyuk oynadi laf yok, zaten elimizdeki en degerli isimlerden. Ancak ondan istedigimiz bazi seyleri ki bunlar artik klasiklesti, asabilmesi. Onun da zamani gelecektir diye dusunuyorum. Defans noktasinda yine aksadi, ve yine hatali tercihlere bulundu. Bunun disinda cok onemli ofansif aksiyonlar yapti ve yipratti rakibi. Buyuk bir koz ne olursa olsun.

3 maçtır skora etki edemiyor ama çok çok iyi oynuyor. İcardi'yi her daim araması mükemmel.

Bu maç ve bjk maçında benzer şekilde topları direkten döndü.

Onlar içeriye girse son dönemlerde tüm derbilerde gol atan ilk Türk olurdu.

En son bu tarz bir istatistik Burak Yılmaz'da falan olabilir.

İleride olmayınca bir bok yapamadığımız gerçeği var ileri ucun her bölgesinde bizi taşıyan isim Kerem kendisini tebrik ederim daha çok takıma oynamaya başladığında verimli oluyor
Bitirdi o bencil hallerini en kestirmeden daha çok beslemeye başladı okan ın etkisinin olduğunu düşünüyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kanat yerine mertens gibi daha serbest rolde oynadığında oyunu bir iki seviye daha yukarı çıkacak. Bakalım hiç o rolde izleyecek miyiz kendisini

Kanat yerine mertens gibi daha serbest rolde oynadığında oyunu bir iki seviye daha yukarı çıkacak. Bakalım hiç o rolde izleyecek miyiz kendisini

Knk, kerem top kontrolü özürlü bir adam, nasıl olacak o iş ?

Olmaz demiyorum da,kanatta kaybettiği toplar gibi olmaz direk pozisyon olur

Maç içinde belirli dakikalarda oynuyor zaten üstat ben direk ana plan olarak hoca o rolde oynatacak mi merak ediyorum.
Geçen yıl Zaniolo full öyle oynamış. Zamanla alışabilir de orada da defoları olacaktır.

Top kaybetme huyunun düzelmesi için bir kaç yıla daha ihtiyaç var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt