#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem'e kadar eleştirilecek ''yıldız'' topçularımız var. Şampiyonluğa odaklanmaları gerekirken kız peşinde koşanlar.

Ben kesinlikle beğenmiyorum bu sene. İleride kritik paslar attığı oluyor ama ayağına gelen topu kaybetmesin yeter gözüyle bakıyoruz artık, çok fazla top eziyor. Yeri ilk 11 değil.

keremı zorla motive etmıs serdar ali

bundan sonra saplayıp gececektir

Hep diyorum; Kerem, kanat-forvet oynamalı. 4-2-3-1 formatında daha kanat ağırlıklı oynamak zorunda kalıyor; epeyce gelişim göstermiş olsa da kaleden uzak kaldıkça etkinliği düşüyor. Duruma göre kinci forvet pozisyonunda da düşünülebilir...

Big match man. Harbiden büyük maçların adami her derbide her büyük maçta imzasi var aslanin 30 milyona Liverpool alacak inşallah önümüzdeki sene.

Hep diyorum; Kerem, kanat-forvet oynamalı. 4-2-3-1 formatında daha kanat ağırlıklı oynamak zorunda kalıyor; epeyce gelişim göstermiş olsa da kaleden uzak kaldıkça etkinliği düşüyor. Duruma göre kinci forvet pozisyonunda da düşünülebilir...
fatih hoca'ya teşekkürlerini sundun mu üstat

Artık pek genç de sayılmaz ama maşaallah azmi sayesinde halen gelişimini sürdürüyor. Seneye daha oturmuş ve dengeli olacağını umduğum takımımızda olmasını istiyorum. Oyununa dair son rötuşları da yapsın, sonrasında hayırlısıyla iyi bir Avrupa takımına uğurlayalım kendisini. Uygun şartlar oluşursa ve kendisi de isterse bu yaz da olur tabii...

fatih hoca'ya teşekkürlerini sundun mu üstat
Fatih Hocanın Tudor sonrası göreve gelmesine en çok da ilk döneminde olduğu gibi, bu tip genç yerli oyuncuları takıma kazandırmasını umduğum için memnuniyet duymuştum; son etiketi ''Türkiye Futbol Direktörü'' idi ya hani!..Ancak bu yönden beklentilerimi karşılayamadığını söylemek durumundayım. Kerem iyi oldu evet de tek çiçekle bahar gelmez. Ki Kerem piyasada gayet bilinen bir oyuncuydu. Bize geldiğinde Süper Ligden 5-6 takım istemişti kendisini. Pek keşif sayılmaz yani...

Fatih Hocanın Tudor sonrası göreve gelmesine en çok da ilk döneminde olduğu gibi, bu tip genç yerli oyuncuları takıma kazandırmasını umduğum için memnuniyet duymuştum; son etiketi ''Türkiye Futbol Direktörü'' idi ya hani!..Ancak bu yönden beklentilerimi karşılayamadığını söylemek durumundayım. Kerem iyi oldu evet de tek çiçekle bahar gelmez. Ki Kerem piyasada gayet bilinen bir oyuncuydu. Bize geldiğinde Süper Ligden 5-6 takım istemişti kendisini. Pek keşif sayılmaz yani...
kerem'i o dönem sorsalar 100 kişinin 99'u bilmezdi üstat yapma, etme, eyleme. Keza başkasına gitse şu anki Kerem olması meçhul. Tek çiçek demişsin Ozan'ı unutmuşsun..

kerem'i o dönem sorsalar 100 kişinin 99'u bilmezdi üstat yapma, etme, eyleme. Keza başkasına gitse şu anki Kerem olması meçhul. Tek çiçek demişsin Ozan'ı unutmuşsun..
Ozan, birçok önemli Avrupa kulübünün takibinde olan bir 'wonder kid' idi ve daha önceden de ciddi teklifler gelmişti zaten. Defansta seri sakatlıklar olmasa yine de oynatacağı yoktu. O bakımdan red!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt