Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.148
- 4.169
- 2.418
En nefret ettigim huyu topu kaybettikten sonra yürüye yürüye geri gelmesi top kontrolüde servet cetinden hallice
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok bu top suremiyorNapalım
kaptana pas gelmıyor
bahanesine mi sıgınalım
tebrikler çözmene sevindimIcardi yuzunden mi? Ha tamam cozduk![]()

?oruclu adama yuklenmeyın
günah ramazan bitene kadar saldırmayalım
Cikmasi gerekiyordu ama oyuna kötü baslamadi. Ilk 20 dk. Gol paslari cikardi. Sonra oda takima ayak uydurdu. Sadece kereme yüklenmek haksizlik olur, takim kötüydü örnegin sergio raso da birsey oynamadi. Hani raso sahada kalma sebepi de savunmaya yardim etmesi. Yoksa al birini vur ötekine.Aldigi toplarin 56%'sini isabetli kullanmis oyuncu icin gotten element uydurma seylerle bahane aramayin. Yok Icardi yuzunden yok hava yuzunden iyi degilmis. Aldigi her iki topun biri rakibe gidiyor. Yerli en oyuncumuz olabilir ofansif olarak ama 8 yabanci seyinden dolayi kolay kolay cikamiyor yoksa bu oyunla cikmasi da dogru, kotu oynadigini soylemek de. Attigi sutlarin hic biri kaleciyi de zorlamadi. Ne anlatiyorunuz? Kotuydu iste bu kadar basit.
Reis futbolu benim gibi iyi anlıyorsun tebrik ederimAldigi toplarin 56%'sini isabetli kullanmis oyuncu icin gotten element uydurma seylerle bahane aramayin. Yok Icardi yuzunden yok hava yuzunden iyi degilmis. Aldigi her iki topun biri rakibe gidiyor. Yerli en oyuncumuz olabilir ofansif olarak ama 8 yabanci seyinden dolayi kolay kolay cikamiyor yoksa bu oyunla cikmasi da dogru, kotu oynadigini soylemek de. Attigi sutlarin hic biri kaleciyi de zorlamadi. Ne anlatiyorunuz? Kotuydu iste bu kadar basit.
Bugun Kerem, Icardi, Sergio iyi degildi. Hatta Boey da formda gununde degildi. Zaten bu kadar oyuncu ayna anda kendi performanslarinin altinda kalinca takimda mallasiyor.Cikmasi gerekiyordu ama oyuna kötü baslamadi. Ilk 20 dk. Gol paslari cikardi. Sonra oda takima ayak uydurdu. Sadece kereme yüklenmek haksizlik olur, takim kötüydü örnegin sergio raso da birsey oynamadi. Hani raso sahada kalma sebepi de savunmaya yardim etmesi. Yoksa al birini vur ötekine.
Takim iyi oldumu keremde iyi örnegin basaksehir. Takim ritim yakalarsa acilir ins.Bugun Kerem, Icardi, Sergio iyi degildi. Hatta Boey da formda gununde degildi. Zaten bu kadar oyuncu ayna anda kendi performanslarinin altinda kalinca takimda mallasiyor.