#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antrenmanlar da aynen böyle :asd::asd:

1XYh.gif

s-f1a879638317f3170d3c7a195376bb5ebd170b2b.gif

Yahu arkadaş neyini beğenmediniz.Adam her 18 e yaklaştığında gol pozisyonu oluyor.Şahane iki ayak içi bıraktı çok güzel paslar verdi .Ayağına yakışıyo top hızlı seri düşünüyor.Yabancı olsa gene oynar

Messinin madrid maçlarına motive olması gibi inanılmaz odaklanmış gördüm kendisini baya iyi oynuyor

Faydalı mı faydasız mı bir türlü çözemedim o kadar çok top kaybı yapıyor ki, e yuh artık derken bir bakıyorsun süper bir asist yada gol yapıyor

Çevresinde 3-4 oyuncu pas opsiyonuyken göbeğe alakasız toplar kesip top kaybetme huyu edindi.

Şu kadroda diğer oyunculara baktığımda yeri her zaman garanti diyorum.Fakat şu maçta yaptığı top kayıpları ve paslar rezalet ötesi.Ve bunu çoğu maçta yapıyor..Bu kadarı gerçekten fazla.

Bazen şu takımdaki çoğu oyuncunun yokluktan oynadığını düşünüyorum.Bu isimlerden biriside kerem.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çevresinde 3-4 oyuncu pas opsiyonuyken göbeğe alakasız toplar kesip top kaybetme huyu edindi.
Muhtemelen icardi ile antrenmanda çalışıyorlar .Eskiden yoktu son maçlarda sık sık yapıyor.İçeri icardiye şişirip ona doğru koşuyor.Rakipten sekerse ya da alıp devam etmek için.Gereksiz bir ikili oyun çünkü baskın oynayan takımız bu taktik belki az hücumcu ile oynadığın maçlarda yapılır ama bize saçma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt