#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok eksiği olsa da oynadığında hep etkili oluyor statik oynamadığı için. Ama eksiklerini giderip çok daha üst düzey oyuncu olma fırsatı var. Top kontrolü ve kısa pas üzerine çalışmalı

Utandırdı beni helal olsun sezon başı götünün başının ayrı oynadığını takımın düzenini bozacağını düşünüyordum
Şuan icardiyi besleyen tek oyuncu diyebiliriz
Bi ara ciddi sıkıntı yaşamıştık bu konuda

Şimdi hem keremi hem icardiyi takımda tutmanın yolları aranmalı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Topun başına geçtiği an gol dedim geçen sene Hatayspor deplasmanında da çok güzel atmıştı yakın mesafeden topa müthiş vuruyor. Ayrıca sonra kazanacağımız frikikler içinde ekstra motivasyon sağlar başarılarının devamını diliyorum çalışmaya devam etsin daha da iyi olacak.

Keremin eksiği var mı fazlasıyla var ama bakıyorsun en kötü olduğu maçlarda bile direk gollük pozisyona giriyor veya hazırlıyor ..Mevcut kadroda ustelik yerli ilk yazilacak adamlardan

Cok iyidin kardesim. Böyle devam ve sezon sonu guzel bi transfer yakisir sana şöyle 12-15 arasi bir bonservisle

Kalsın bayrak adam olsun, her sene 10+ gol atan bir kanat oyuncusunu zor buluruz

Keremin bizim için eksileri mutlaka var ama rakip için o kadar dengesiz bir oyuncu ki böyle bir oyuncunun hele hele yerli oyuncunun bedeli bonservisiyle çok farklı.

Şu şuursuz katkı en az 20 Milyon ama ederide en fazla 12 Milyon olur. o yüzden kalmalı.

Hücumda İcardi den sonra en etkili oyuncumuz. Kötü oynasa bile her an tehlike yaratabiliyor. Golün her türlüsünü atıyor. Basit top kaybı yapmasa zaten çokdan Avrupa ya gitmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt