#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertensin şut çekecek mecali yok, Rashicanın en son ne zaman çalım attığını ya da ince bir iş yaptığını ben hatırlamıyorum bile, Oliviera zaten ağır geberik. İcardinin oyun zekası yüksek bugünde 2 tane gollük pozisyon hazırladı, Kerem İcardiye atmasında kime atsın pası baya normal :D

Olum bencilken daha iyiydin noldu sana Allah aşkına. Ne bu icardi aşkı.

Sanılanın aksine bence kötü oynadı bugün. Kerem'in İcardi 'ye değilde İcardi' nin Kerem'e ara pas atması daha olumlu sonuçlanır bence bizim adımıza. Her aldığı topta İcardi'yi görmeye çalışıyor o paslar hem zor paslar hem de onları alacak fizikte değil İcardi. Hareketlenemiyor bile o toplara. İkinci yarı kaç tane İcardi'yi görmeye çalıştığı pastan dolayı ataklarımız başlamadan bitti ben sayamadım. Acilen hemen İcardi 'yi gör olayından vazgeçmeliyiz.

Son düzenleme:
boş pozisyonda kanattan gelince çok oyalanıyor yav

10 topun 9 unu kaybedip 1 inde tehlike yaratma ihtimali var diye oynatiliyor yani bireysel yetenek ile çözmeye çalışıyoruz hücum olayını Kerem de bu yüzden oynuyor kesinlikle yedeğe çekilmeli yunus baris Alper hatta mertens kanat oynasa daha çok katkı alırız oliviera ve kerem ilk kesilmesi gereken oyuncular.

ben de iyi niyetli çabasına rağmen kesilmesine pek ses çıkarmam normalde ama duran toplarda az biraz tehlike yaratabilen tek oyuncumuz olduğu gerçeği de var.

Kanat forvetsin olum sen zorla playmaker olmaya çalışma artık İcardiye gol attırcam diye bi dünya boş uzun top atıyorsun gereksiz.

Moruk İcardi’ye arada ince saldığında özel oluyor. Her maç 10 topun 8’ini İcardi’ye attığında hem özel olmuyorsun hem onu da oyundan düşürüyorsun

Icardi'ye atmak yerine bazen ona atar gibi arkasındaki adama atıp çok rahat gol yaptırabilirsin biraz daha kafayı kaldırırsa çok daha iyi olacak ezber güzeldir ama hep aynı şeyi yapmaya çalışmak kötüdür. Mesela Icardi sahte koşu atıp arkasındaki adama uzun atsa gol attırabilir Mertens ya da Rashica olabilir.

Bugun pek calimi denemedi.Maca asist yapmaya odaklandi bu yuzden paslarda hedefi bulmayinca kötü oynadi.Bazen pasa oynarsin bazen kendine oynarsin be kerem.Istanbul bu kadar geriye yatacak takim degil o mac şov bekliyorum.

Bugün gerginliği belli oldu. Şampiyonluk stresi vardı üzerinde. Her zaman yaptıklarını yapamadı. Genelde geri oynama falan kalktı ikinci yarı.

Bugün gerginliği belli oldu. Şampiyonluk stresi vardı üzerinde. Her zaman yaptıklarını yapamadı. Genelde geri oynama falan kalktı ikinci yarı.
Bu sene gereksiz bir gerginlik var belki bu şampiyonluk herkesi daha da rahatlatıp gelecek seneler adına daha iyi hale getirecek. Futbolcuları geçtim taraftarda da gereksiz bir gerginlik var ama haklı buluyorum bu hakemler ve dış faktörlerin rakipleri böyle ittirilmesi hep bir şüphe bıraktı.

Reyiz top ayagindayken savunma arkasına havadan icardi'ye pas atacağını hepimiz biliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt