#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimin en önemli topçusu 1 m dolar alamiyor. Saha da kicini kaşıyan mertens 4 milyon euro alıyor ohaa uçuruma bak ohaa yani ayni şekilde mata da öyle takıma eyt li alirken dikkat etmek lazım artık kendi starlarini da küstürmemek lazım şu farka bak Allah aşkına.

Derli toplu oynadığında çok başka. Yine de en iyi kanat oyuncumuzun kendisi olmaması lazım

Benim icin sezonun bizim adimiza en iyi ucuncu oyuncusu. Eksikleri hala var ancak geldigi yer ve yasadigi surec, tam filmlik/belgesellik. Adam bir nevi ruyada gibi olsa gerek. Helal olsun Kerem, calismaya devam. Kalirsan eger, CL tecrubesini de yasaman dilegiyle.

En büyük sınavını vermeye doğru emin adımlarla ilerliyor bakalım CL de ne yapacak, merakla bekliyorum, bizden çıkar Fenerin sol kenara Rossi yerine koy çok şey değişir eminim.

En büyük sınavını vermeye doğru emin adımlarla ilerliyor bakalım CL de ne yapacak, merakla bekliyorum, bizden çıkar Fenerin sol kenara Rossi yerine koy çok şey değişir eminim.
Barcelona maçlarım harikaydı.şampiyonlar liginde bu kadar kapanan takım olmayacak çok da iyi oynayacaktır

Dediğim gibi yaptıklarından çok yapamadıklarına odaklanmayı takıntı haline getirmiş epey arkadaş var. Bence sağlıklı bir yaklaşım değil bu.

2 sene içinde nereden nereye geldi Kerem. Gerçekleştirdiği evrim müthiş, öyle kolay kolay tekrarlanabilecek bir şey de olduğunu düşünmüyorum.

Kıyaslanabilecek en son yerli oyuncu olarak Tuncay Şanlı vardı böyle gelişim gösteren sanırım. Düşünün o bile sadece bir alt Lig olan PTT 1.Lig'den gelmişti, Kerem ise seviye olarak çok çok daha düşük olan 4.ligden ülkenin en yüksek ligine en büyük takıma geldi bu daha olağanüstü bir şey. Gerçekten film olacak derecede bir senaryo şu son 3 sezon.

Ben Kerem ile müthiş gurur duyuyorum ve çok da beğeniyorum kendisini. Övgülerin her türlüsünü hak ediyor. Bu sezon ise bambaşka bir olgunlukla oynuyor. Eleştirilerin büyük kısmının çok acımasızca olduğunu düşünüyorum.

Geçen sezonun neredeyse tek parlayan yıldızıydı, transfer de yapar diyordum ama iyi ki transfer yapmamış. Bu sezonki katkısı çok önemli şampiyonluk yolunda.

Aslanım benim.

geçtiğimiz yıl hucum gücümüzün = %80 'i kendisiydi. bu yıl bu yük her ne kadar icardi ile azalmış olsa da hala pozisyona girebilmek için kendisine 'muhtaç durumdayız.

sivas maçında atmış oldğumuz ilk golde kerem pozisyon keremle kendi sahamızda başlayıp >> rakip ceza sahasında son buldu.

müthiş bir hız* harika bir denge* ve güçlü bir zamanlama iç güdüsüne** sahip.

>>sezon sonu bir çok oyuncuya teklif gelecektir bence 'kerem bu listede vazgeçebilecekler listesini 3.-4. sırasında yer almalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt