#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk haftalarda icardi'yi besleyemiyor sadece kendi gol atmak istiyor demiştik, icardi kerem"e asistler yapmıştı kerem de baya bi mahcup olmuştu. Daha sonra icardi'yi asiste boğdu, oyun zekasını inanılmaz geliştirdi

Emeği çok şampiyonlukta, çok iyiydin harry potter ama daha iyi olacak yetenek sende var, ya da benim beklentim senden çok büyük, bilmiyorum .

15 mılyona zanyoloyu alıyon oynuyamıyor bu arkadaş ne sanıyorsa keremi 3 5 tane böyle insan var baslıktan sutladık ama devam etmekteler
aynen fikir de beyan etmeyelim , bedavaya verelim dedim zaten hatta dedim Fener'e bedava gönderip yerine Serdar Dursun'u alalım dedim.Sonra niye borç kapanmıyor , niye böyleyiz vs oluyor.
Gelişmiş Ülkelerde genelde insanların fikrine saygı duyulup karşı görüş söyleniyor ama burada ''şutlama vs'' gibi olaylar oluyor sanırım , normal üçüncü dünya ülkemizde

işin doğrusu sezon içindeki gelişimine bakarsak şampiyonlukta aslan payı kendisine aittir. kaptanlık hem oyun, hem de kafaca çok yaradı kendisine.

diğer aslan payı sahipleri nelsson-abdülkerim-boey-torreira ve icardi gibi adamların çapı bellidir zaten, onun altına düşmemeleri kerem'in yükselişiyle şampiyonluğu getirdi.

Resim

Kalirsa maasina herhalde 15-20 milyon Lira zam yapilir. Gelecek sene 9 milyon Liraya oynamaz. Avrupadan biri istese zaten 3-4 katini önerir kendisine.

Kerem yatağa yattıgında bile icardiye nasıl asist yaparım diye düşündüğüne eminim cok çalışıyor diğer türk oyunculara örnek oldu kerem.

Fenere de saplayarak iki sezon üst üste double double yapabilir. Geldiği sezon da az süre almasına rağmen 6 gol 4 asistle oynamıştı. Golün de asistin de her türlüsünü yapabiliyor şu an. Bu maçta da duran topta, akan oyunda ortayla ve son olarak da ara pasıyla asist yaptı. Üçüncü gol sonrasında da icardi'ye acayip bir top attı o da net pozisyondu.

Muazzam bir oyuncu ya. Bugün oynadığı oyuna diyecek söz bulamıyorum. Kilit maçlarda büyük maçlarda hep sahnede çocuk.

Ayakları titremedi lan adamın sanki 10 yıldır şampiyonluk için mücadele ediyormuş da 11. şampiyonluk için mücadele ediyormuş gibiydi. 25 milyon eurodan aşağı transfer olursa Bizim kulübün ayıbıdır ciddj söylüyorum tam sarhoş olmadım kerem bu takımın YILDIZIDIR

İnanılmaz bir kariyer yolculuğu inanılmaz bir başarı öyküsü daha da üstüne koyacak devam Aslan parçası

İcardi,Psg dönse ve 1. forvet olsa,sorsalar kimi yanına istersin diye herhalde diyeceği ilk kişi Kerem’dir. Uzun zamandır böyle uyumlu bir ikili görmedim. Üstelik Kerem sadece İcardi’ye asist yapmıyor. En uçta oynayan herkese yapıyor. Helal olsun sana. Yolun açık olsun Allah kaza bela vermesin.

yıldız rolünü üstlenmesine şaşmamak lazım çünkü özgüveni çok yüksek

hatta o kadar yüksek ki bazen bu durum problem yaratıyor.

bugün sezonun en iyi performanslarından birini verdi. son pozisyondaki golü nasıl kaçırdı anlamadım. keşke atabilseydi. double double olacaktı gol asist sayısında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt