#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altina imza atiyorum

Kariyer gelisimi olarak da en iyisi 3. Lig den mevcut performansa
Gelişim olarak zaten benzer bir örneği dahi yok. Tuncay diyorlar da Tuncay PTT'den gelmişti Süper Lig'e, Kerem ise 3.Lig'den geldi.

Şimdiye kadar örneksiz. Tam filmlik bir kariyeri var şimdiye kadar.

Bu takımın starıdır kerem. Yıllar geçiyor milyonlar harcanıyor yeni transferlere hiçbiri sahada yok hiçbiri hazır değil. Bu çocuk her daim hazır her zaman azimli her zaman katki veriyor. Yabancı olsaydı salya saça saça övülürdü.

niye avrupaya gitsin yav

real madrıd barcelonaya falan mı gıdecek

bence kerem bizde kalmayı istiyor

Maç önemi arttıkça gösterdiği performans da artıyor. Bugün yine şov yaptı. Yazık ki böyle bir karakterin futbol hayatını sabote etmişler. Nice yetenekli oyuncu Kerem gibi inatçı olmadığı için başlamadan bıraktı belki altyapılarda. Aklı evvel yöneticiler de yabancı sınırı getirerek yerli futbolcu yetiştireceğini düşünsün. Sistemin yetiştirdiği kimse yok. Bu çocuklar kan, ter, gözyaşı dökerek buralara geliyor.

Ne zaman sağ çizgiye hareketlense, ya çok iyi bir pas çıkarıyor, yahut pas gibi orta yapıyor. Orada oynamasının olumsuz yansımayacağını düşünüyorum. Zaha solda oynar, çapraz koşuları takiben sıkça kanat değiştirirler, çok da iyi olur...

Acayip bir adam. Mertens in Napolide yaptiklarini bizde yapmaması için hiç bir sebep yok

Kuşlarda olsa manşetlerden düşmezdi.

Mental olarak bu kadar güçlü olmasa çocuğun kariyerini olmadan harcayacaktı ülke futbolu…gelde çıldırma…

Sürekli üstüne koyuyor, çok merak ediyorum pik seviyesini. Muazzamsın
Manşetleri geçtim gidip heykelini dikerlerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt