#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha-Zaniolo falan derken 11 e yazamıyor bizim taraftar
Geçen seneyi İcardi ile öyle kapattı ki bu adamı dışarı atamazsın
Takımın esnek, rakibi bozan belki de şuan en önemli adamı
Bu arada rekabet de iyidir
Zaha da bizim Kerem de

Ne zaman sağ çizgiye hareketlense, ya çok iyi bir pas çıkarıyor, yahut pas gibi orta yapıyor. Orada oynamasının olumsuz yansımayacağını düşünüyorum. Zaha solda oynar, çapraz koşuları takiben sıkça kanat değiştirirler, çok da iyi olur...
Kerem'in sayfasinda fenerli Arda'yi ovmedigin icin tesekkur ederim. 😁

Böyle devam... Eleştiri falan hikaye. Sadece yoluna odaklanmış bir şekilde devam ediyor. 11 in en verimli isimlerinden birisi olmasına rağmen aldığı maaşı falan da sorun etmeden işini yapıyor. Bu çocuğun kıymetini bilmek gerekir... Bunun yerinde başka bir hırto olsa bir sürü sorun çıkarırdı.

zaha girince hem sınır hem de adalet için mertens'in yerinde başlar. zaten mertens'i de bu sene çok daha idareli kullanmamız şart, geçen yılın sonundaki mağduriyeti yaşamamak için. zaniolo kalsa da 10 numara olmaz ondan o kafayla. ileri hat

icardi
zaha kerem zani

olur ve olmalı çoğunlukla

3 sene önce erzincanspordan gelip bu denli gelişim sağlaması beni duygulandırıp ekran başında ağlatıyor:uhu:

Hem gol atmaya hem asist yapmaya çok müsait oyun stili var üstüne biraz daha koyarsa ligde her sene 15 gol 15 asist yapar.

Bu cocuktan her seyi yapmasini beklemeyelim. Bir cok seyi yapabilmesi iyi ama biraz daha defined bir rol almasi benim temennimdir.

bu keremin dokunulmazligimi var? aldigi her topu ezdi. sacma sapan paslari sutlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt