#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerem tribünlere orta falan açıyor. devam beyler böyle nasıl olsa yerli zorunluluğu kurtarıyor sizi. yarın fenerbahçe 5-0'la sezona başlayınca görürüz sizi.

Tebrik ederim kardeşim , maçın en çok anasını sen belledin.

O kadar yetenekli ayak var hala uzun falan oynuyosun , ne kadar hatalı tercih varsa hepsini yaptın , kutlarım.

Oliveira veya başkası kötü oynadı eyvallah , ama takımın ritim tutturamamasını sen sağladın , böyle bir oyun şekli yok kardeşim.

Nerde oynadığını anlamadım yerinde durmadın , herkesin üstüne bastın , tüm tercihlerin hatalı.

Ljubljana macinda 10 numara oynarim demisti ama Kayseri macinda bu durumu tersine cevirdi.

Kamadayi almadigimiza pisman olabiliriz, Tete yerine Kamada daha iyi bor yatirim olabilirdi.

Maçın ebesini belledi. Kaçtane top kaybı yaptı sayan oldu mu? Bazı çok bilmişler "omo soromlolok aloyor koybodocok toboki" diyince sinirlerim tepeme çıkıyor. Top kaybı olur, ama bu arkadaş nirvanaya çıkıyor. Geçen sezon da dedim, önce ki sezon da. Satılıp para kazandırarak gitse keşke.

Lan yeter geriden uzun top oynama yeterr halı sahada m top oynuyosun

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem çok iyi oynayıp hem de bu kadar kötü oynaması çok enteresan gerçekten. Ben alt yapı eksikliğine bağlıyorum hala.

1 maç şovunu yaptı bi 6-7 maç beklemek lazım bir sonra ki top oynayışı

Yahu birakin hemen kereme saldirmaya, sanki geri kalan takim iyi oynadi. Yine pozisyona giren kendisiydi. Ozobüs ceken takimlari cözemiyoruz, bu gegen sezondan beri devam ediyor. Set oyunumuz yetersiz. Sorun bu.

Keremi cikarip yunusu alamadi sasirdim acikcasi. Aslinda yapmasi gerek degisiklikti.
Kerem berbatti.

Yerden paslaşamayan takımda havadan niye oynadı diye mi sövüyoruz orayı anlamadım yav.
Bence de kötüydü sağa geçtikten sonra tamamen sıçtı da o da hocanın problemi keremin değil. Kapanmış takımda halili falan sokup keremi sağa atmak tam anlamıyla bakın sıçıyorum demek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt