#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klasik Kerem, şaşıracak birşey yok, skor yapmadığı zaman cinnet geçirten bir tarzı var, çoğunlukla zarar vererek oynuyor. Bu ve Yunus yerine kontenjan problemi olmadan kanatlar Rashica - Zaha yapılsa 10 gömlek atlar takım.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bazılarının zoruna gitmişti ama gerçekler bunlar.

Geçen maç skora katkı verince ilah oldu, şimdi ise yorumlar 180 derece..

1 maç öyle 2 maç böyle, bu iş hep böyle sürecek, yapacak birşey yok. Şimdiye kadar herkesin alışmış olması lazımdı.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün bir şey fark ettim. Oyunda işler iyi gitmediğinde Mertens-Rashica gibi oyuncuların vücut dili hiç bir zaman negatife dönmüyordu. Bu sezon aldığımız oyuncularda bu cereyan olabilir bu da takım içi sorun yaratır. Kerem'in özellikle dikkat etmesi lazım. Demirbay korneri alınca el kollara başladı bu hoşuma gitmedi.
Bu benim de dikkatimi çekti. Dubois, Zaha falan hayırdır yani. Zaha'nın daha sıçtığı bok Floryayı terk etmedi ne bu öfke kardeş?! Gergin bir hava var gibi, geçen seneki Başakşehir maçı gibi bir patlasak sanki pozitife dönecek.

Berkan ile ikisi maçı bu hale getirdi .
Birde oyuncularını çıkarmaktan tedirgin olan hocamız.
Bu keremin dokunulmazlık mevzusu nedir ,?
Adam dağlara taşlara orta açıyor sürekli uzun top neden ? Kimse uyarmiyor mu keremi ?

Sezonu 10 gol 10 asist ile tamamlasa bile asla bizim seviyemizde en azından 11 seviyesinde değil mental olarak zayıf ve futbolda en önemli olan şey ilk top kontrolu inanılmaz kötü

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yine ileride en çok çabalayan isim Kerem'di

Yalnız bir şey dikkatimi çekti

Zaha sol kanada girdikten sonra sağ kanada kendi geçmeliydi

Ama Kerem oraya hiç girmedi gibi

Bunu yapmamalı

Bugün rezildi ama yine iyi işler yapacak. Asıl sorun hem Zaha hem Kerem ikisi de solda daha etkililer. Okan Hoca ne yapacak merak ediyorum.

Ligin asist kralı ama neden talibi yok ? Çünkü keremin kapatılmayacak eksikleri var, top kontrolü savunma yetersizliği sırtı dönük inanılmaz şekilde top kaybetmesi. Bizim ligde her zaman iş yapar Kerem ama daha yukarısı yok kendisi için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt