#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün 6 şutu kaleciye pas şeklinde vererek rakibin ekmeğine bal kaymak sürmüştür. Ya paslı oynaması istenmeli yada yedeğe çekilmeli.

Çok yetenekli ama nasıl futbol oynayacağını hiç bilmeyen topçulardan. Sanki sokaktan alelade bir adama yetenek yüklemişsin de sahaya atmışsın gibi. Bir maç bu adam yıldız dedirtiyor bir maç bu adam nasıl futbolcu lisansı almış dedirtiyor olmaz böyle.

yeteneksiz yönleri asla gelişmeyecek. 24 yaşında artık mümkün değil,ne saçma sapan pasları gelişir ne ilk kontrolü

Selcuk Burak ikilisinin performansına kalmıştık bir zamanlar şuan Kerem icardi ikilisine kalmış gibiyiz .
Bu takımın farklı hücum planları olmalı Kerem mi pas dağıtacak sürekli bu takımda 6 8 10 numara da oynayanlar nerede defans ara pası uzun top atıyor defans arkasına yada Kerem şisiriyor sürekli sağa sola .
Dün Berkan ve Kerem ömrümüzden ömür aldı 90 dakikada takimi yaptırdıkları top kayıpları ile sürekli geri koşturup rakibe psikolojik olarak rahatlattilar

Abi tamam kötü oynadı saydıralım da, dün sahada en çok mücadele eden isimdi. Çok top kaybı yaptı zira adam her pozisyonda vardı, gizleneyim bana top atmasınlar gibi bir derdi yoktu. Benim kendisine eleştirim, top kontrolünün zayıflığı. Formsuz futbolcu ayrıdır kötü futbolcu ayrıdır. Türkiye'de bu iki ayrımı yapamıyor millet. Kerem sadece formsuz. Yedeğe çekilebilir bir süre.

Kötü oynamak ayrı had bilmek ayrı şeyler.

Her yerden uzun pas atmak gibi saçma alışkanlığına son vermeli, dk 97 olmuş içerde kaç kişi var yine kavisli saçma bir top atıyor.

Bu kadar çok top kaybeden adama bu kadar top kullanma özgürlüğü veremezsin.

kendisine tanınan bu konfor alanı zahaya verilmelidir artık

Kötü oynamak ayrı had bilmek ayrı şeyler.

Her yerden uzun pas atmak gibi saçma alışkanlığına son vermeli, dk 97 olmuş içerde kaç kişi var yine kavisli saçma bir top atıyor.

Bu kadar çok top kaybeden adama bu kadar top kullanma özgürlüğü veremezsin.
Kerem takımın en sürprizli oyuncusu yerli de olunca az paraya da oynayınca bizim için çok önemli evet.

Ama 1 maçta hadi gönderilmeli diyenlere nasıl çullanıyorsak tıpkı @Keramettin TANRIVERDİ 'nin dediği gibi Kerem'in yaptığı abukluklarıda adam akıllı eleştirmeliyiz.

Takım oyununun ırzına geçme hakkı kimsenin yok, böyle bir oyun şekli yok.

Trabzonspor'da Selçuk İnan Burak Yılmaz'a uzun top atıyordu ama takımın geri kalanı ona göre pozisyonunu alıyordu.

Kerem'in hızlı hızlı top gönderme şekli dünyada eşi benzeri görülmemiş bir şey. Bu futbolun doğasına aykırı farklı bir spor gibi , Steph Curry'nin sürekli üçlük denemesine benziyor bu sporda böyle bir oyun şekli yok.

Takımın içinden geçiyor. İcardi'ye bu şekilde yapacağı 8 asistle şampiyon olacaksak eyv. ama geçen yıl bu topları kritik virajda takımın kompakt savunma yaptığı herkesin nerde oynadığı belli olduğu Mertensin oyun kurmaktan aciz olduğu zamanda yapıyordu o bile bazen yoruyordu.

Bu yıl bu isimlerle oynamak istediğimiz oyun gerçekten bu mu ? Kerem bam güm ileri koysun şeş kaza İcardi gol atsın.

Son düzenleme:
Azıcık dinlen kendine gel, takımın yıldızı gibi hareket etme, azıcık tevazu göster, tepkilerin ve hareketlerin çok itici. Zaha bunun yüzünden heba olacak ben şimdiden görebiliyorum

Ayrıca kimisi güler yüzlü olur kimisi gergin olur onada eyv.

Ama fenerlilerin dalga geçtiği gibi olacak ama cidden keremde takım arkadaşından dayak yemeye yatkınlık olayı var.
Marcao olayı zaten sonuç olarak Marcaonun yapmaması gereken bir itlikle son buldu ama Kerem saha içinde rakipten olduğu kadar bizim oyunculardanda tepki yeme potansiyeline sahip.

Bunu nasıl beceriyor bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt