#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray taraftarı Kerem'i eleştirebilir tabii ki ama, vazgeçme lüksü yok. Daima arkasında durulmalı.

Bu sezon en az topla buluştuğu ve ayağında en az top tuttuğu maçı oynamış. (HBF) Topla buluşma sayısı Muslera’nın yarısı ve Icardi’den sonra 2. sırada. Ne tesadüftür ki en iyi maçını oynadı.

Müsade edelim de bir kaç maç kötü oynama hakkı olsun.

Eksikleri var tabiki, bunlardan bazılarını daha çok bazılarını daha az geliştirdi ama çalışmayı bırakmadığı da belli çünkü yine iyi oyuna doğru ivme kazandı.

Ne zaman taraftar hakkinda homurdanmaya başlasa yerine yeni gelen transferleri yazsa, "yok keremle olmaz top kontrolü iyi değil" dese, o hafta golleri sıralıyor kral.

Ne zaman taraftar "kerem bu takımın bankosu,, her zaman oynamalı" dese o haftada ne yapıyor ediyor 5000 bin top kaybıyla oynuyor

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adam yerli olmasa da oynar.Kesmenin imkanı yok.İcardi ve Kerem dışında skor bulan 3. Oyuncu yok.
Hatta yabancı olsa daha çok sevilir.Hele bu yerli kuralında pamuklara sarmalıyız.
Üstüne Zaha transferi yazılmasına rağmen kadroda bi yerlere gene Kerem yazılıyor çünkü hakediyor

milli takımda en artistinden iyi topçu olmasına rağmen çok kaçarak oynuyor. 20 tane duran top attık birine de yapacağınız işi deyip geçemedi.

gerçi hakan-cengiz şu maçı 100 dakika oynadılar, cengiz çıkmasın diye irfancan sağ kanat oldu. çok da kızamıyorum o açıdan. ama bu parodi haline gelmiş dayak duyak olayından çıkıp biraz kafaca sıyrılsa iyi olur, kendi değerinin farkına varmalı.

milli takımda en artistinden iyi topçu olmasına rağmen çok kaçarak oynuyor. 20 tane duran top attık birine de yapacağınız işi deyip geçemedi.

gerçi hakan-cengiz şu maçı 100 dakika oynadılar, cengiz çıkmasın diye irfancan sağ kanat oldu. çok da kızamıyorum o açıdan. ama bu parodi haline gelmiş dayak duyak olayından çıkıp biraz kafaca sıyrılsa iyi olur, kendi değerinin farkına varmalı.
Fb abiler grubu oluşturuyor muhtemelen irfancan cengiz falan derken

Fb abiler grubu oluşturuyor muhtemelen irfancan cengiz falan derken

irfancan'dan girenin modası geçti diye şimdi cengiz'den gireni unutturmaya çalışıyolar. yoksa bu ikisinden biri oynayacaksa forma irfancan'ın hakkı, fener'de de (s. değil), milli takımda da.

Garibimi çok hırpaladılar bugün. Sakatlık falan bahane edip yuvasına dönsün mutlaka.

Japonya maçı çok da fifi.

bana yasin öztekin'i anımsatan futbolcu. faydalı, yerli, hesaplı ben kerem'den bir robben, ribery olmasını beklemiyorum. geçen kendi de konuşmuş sanırım. türk topçulara fazla yükleniliyor diye bence haklı. 3. ligden gelmiş cengiz'den daha iyi topçu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt