#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su asagidaki sakalli gibi top asigi bi arkadas. Atiyo attiriyo ama diger yaptiklari veya yapmadiklari icin sevilmiyo.

USATSI_19221421_168386701_lowres.webp

çok üstüne gidiliyo keremin

abi bu adamı böyle kabul edeceksiniz. ben artık top kayıplarına paslarına pek bir şey demiyorum kerem çıksa bu takım skor yapamaz çoğu maçta. fbliler bile space odasında kerem gibi topçumuz yok diyorlar.

Kalitesi belli ve sinirli. Onun disinda elimizdeki en net hazir, ofansif oyunculardan biri. Kolay degil cok altlardan gelip Galatasaray'in ve A Milli Takim'in vazgecilmezi/ilk 11'i olmak. Ancak, CL seviyesinde gorduk, top kayiplari ya da panik havasi vs.. buna tecrubesizlikte ekleniyor pekala. Kerem bize guc katan bir oyuncu ve maalesef ilk 11'i suan en cok hakeden 3-5 isimden biri. Zaha'nin durumu ve toparlanma surecine bagli olarak yorumlayabiliriz, ancak.

Bir şeyleri yapıyor yapamıyor mevzusundan ziyade bu akşam Icardi ile beraber yedikleri haltı hala daha sindiremedim. İkisine de hiç yakışmadı. Hala daha sinirim geçmedi. O lanet penaltıdan sonra izlediğim maçtan da bir bok anlamadım zaten.

Genel anlamda takımdaki gevşeklik ve ciddiyetsizliğin hazmı zorluyor derken üstüne bir de o malum penaltı saçmalığı canımı çok sıktı. Ben bir maçta bu kadar küfrü çok nadir etmişimdir. Öyle veya böyle galip geliyoruz 3 puan alıyoruz ama sevinebiliyor muyuz tartışılır. Taraftara bunu yapmaya hakları yok.

iPhone 15 reklamı yapan Kerem Aktürkoğlu’na Mauro Icardi’nin yaptığı yorum:

"Benim için 1 tane var mı?"

20230929_190109.webp

Zahaya pas atmamazlik yaparsa isliklanir. Ins farkindadir.

Okan hoca illa zaha ve keremi ayni anda oynatacagim diye keremi 10 numarada oynatmaya israr ederse hem kendini hem bizi bitirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt