#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar köstek değil destek olmalı. Sane yi mane yi alacak kadar zengin bir kulüp değiliz. Önümüzdeki maçta Taraftar tribüne çağırıp onore etmeli.

Taraftar köstek değil destek olmalı. Sane yi mane yi alacak kadar zengin bir kulüp değiliz. Önümüzdeki maçta Taraftar tribüne çağırıp onore etmeli.
Napalim rdas oral seks mi teklif edelim ediyoruz iste destek cikiyoruz yeterince

İlk golündeki vuruşu acayip

Yalnız gol atana kadar yine saç baş yolduracak hareketler yapmış

Pas kalitesi yerlerde

Bu kadar iyi şut tekniği olan bir adamın nasıl bu kadar kötü pas tekniği olabilir

kendisine sempati beslemem bende fakat dünkü maçta yapılan pisliği öfkesiyle çok güzel gösteriyor.
yediği sarı karttaki tepkisi güzeldi düne vurgu yapıyor. öteki türlü kimsenin konuşacağı gündemde tutacağı yok bu da dellenmese hafta boyu pek çok kişi toreranın manita mevzularını konusurdu yine enayice

Bu arkadaş bütün topları kaybedecek mi acaip daraldim artik

Tek artisi topa vurdu niye sarı gistermiyon demesi hakeme

Top kaybi ustasi

Bir de sahada bu tavirlar nedir yav? Isine bak topunu oyna sen

Ts macinda da rezildi ama attigi goller bunun üstünü örttü

Ben asıl seneye nolcak onu düşünüyorum. Yabancı sınırı yok. Asla kabul etmem 11 in değişilmez oyuncusu olmasını. Rotasyonda olursa olsun

Bu oglan gercekten zeki birisi degil o sari karti almak baska sekilde izah edilemez.

Sana en ufak laf eden defolsun aslanım benim

Ve ve ve, sanki digerleri cok iyi oynuyor. Gene bu caba gösteriyor ve durumu kabulenmiyor, iyi gününde olmasa bile savasiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt