#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eleştiri yapıcı olduğunda gereklidir zaten ancak yıkıcı maksat ile eleştiri, eleştiri değildir. Linç kültürü çok tehlikeli bir şey. Kerem en skorer oyuncularımızdan birisi, toparlanacağına inanıyorum.

Gol kaçıeman filan o kadar rahatsız etmiyor ama lütfen kendini kolay yere salma işini bırak. Rica ediyorum

Kerem in maçı geliyor, BAŞAKŞEHİR İNTİKAMI yeniden vizyonda.

Maalesef bu oyun tarzıyla her gittiği takımda üç aşağı beş yukarı aynı problemleri yasar..Skor katkısı yapıyor çok faydalı oldu bu anlamda ama inanılmaz top kayıpları ve tercih hatalari yapıyor.. Basit oynama işi yok..En son antep maçında çıkana kadar ki 10 dakikalık dilimde öyle top kayıpları yapmış ki akıl alır gibi değil sonradan maçı izleyince farkettim..Ki çok fazla bi tepki de olmamış çıktığında çok cılız bir ıslıklama var ki sonrasında hemen kesiliyor zaten.. Dün ki maç da felaketti sürekli bi panik hali vardı biraz dinlenmesi lazım..

Kerem'i gerçekten çok seviyorum, asla vazgeçmiyor olmasıyla yine kendini toparlayacağına da inanıyorum ama Barış Alper bu kadar formdayken Zaha takıma ısınmış hareketlilik kazanmışken 2-3 maç Kerem'i dinlendirmekten yanayım

Hem üstündeki baskı kaybolur hem kendini toparlamak için bir fırsat kazanmış olur. Sonuna kadiar güveniyorum sana Kerem

zaha yüzünden yerinde oynatılmıyor ondan performansı kötü deniliyordu ama gördük ki ondan dolayı değilmiş.

Keremi sene sonu yurtdisina yollarsak iyi olur hem kendi adina.

Sent from my iPad using GSCimbom Forum

Herifin penaltısını yediler kimse de konuşmuyor bunu

Kerem henüz olgunlaşmış bir futbolcu değil. 25 yaşında, kimisi için olgunluk kimisi için de henüz erken bir yaş oluyor.

Velhasıl, Kerem'in bu dönemlerinde hem mental olarak desteğe ve dinlendirilmeye kesinlikle ihtiyacı var.

1707079759225.webp

Son yıllarda ileri uçta bu kadar skora katkı yapan bir adam görmedim üstelik yerli bizi ne maçlarda kurtardı top kayıpları benide çıldırtıyor ama verdiği katkı üst düzeydi sineye çekiyoruz mecbur. Bay ve zaha verdiği katkiyla getir götürünü yapar kerem in ama onlar alkislaniyor kerem yuhalaniyor. Psikolojik durumumuz iyi değil

kim mentali çok kuvvetli zırvasını çıkarttıysa şu videoyu izlesin. cok ciddi bir depresyondan geciyor ,mentali kuvvetli filan değil. çocuk duygusal olarak komple dağılmış, gurur yapıp söylemiyor işi şakaya vuruyor.
Taş olsa çatlar yav aynı süreçte. Iyi dayanıyor bile aslında çocuk.

kim mentali çok kuvvetli zırvasını çıkarttıysa şu videoyu izlesin. cok ciddi bir depresyondan geciyor ,mentali kuvvetli filan değil. çocuk duygusal olarak komple dağılmış, gurur yapıp söylemiyor işi şakaya vuruyor.
Çok net dik durmaya çalışıyor ama bir yerde dolmuş. Bu kadar baskıyı kim olsa kaldıramaz istediği kadar mentali kuvvetli olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt