#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan'ı seven Kerem'ine katlanır.

Daha iyi bir yerlimiz yok. Yerine alabilecek daha iyi bir yerli de yok.

Bence de bir iki maç dinlemesi gerekiyor. Ama kalan süreçte çok ihtiyacımız var. İnşallah toparlar.

Ben Kerem konusunda okan hocama güveniyorum onuda tekrar kazanacaktır hocamın böyle bir yapısı var.

İlk yarı boyunca sadece keremi izledim.
Ne yaptı:
Top kaptırdı .
Topu kontrol etmede sıkıntıları var pozisyonları başlamadan bitirdi.
Top kaybı sonrası defans oyuncumuz sarı kart gördü.
Kanadını boş bırakıyor ortada takılıp geri koşmuyor.
Defansif katkısı olmadığı gibi bir pozisyonda boş kaldı topu icardiye atacağına gerisine atti Top baris alpere gitti .
Sonuç:İkinci yari zaha da kötüydü ama bu kadroda sol kanatta baris zaha Kerem
Sağ kanatta ziyech baris Kerem tete sıralaması olmalı yabancı sınırı şansına oynuyor.

Hatalar yapıyor ve kızıyoruz. Lakin Dries'in mücadelesine gösterilen sevgi ve saygı, benim kaanatime göre Türk olduğu için Kerem'e gösterilmiyor. Bazı güruhları ağzıyla kuş tutsa memnun etmek imkansız.

Not: Gerçekten de özellikle son maçlarda rezalet oynuyor. Okan hocanın ısrarına güveniyouz.

Top kontrolü çok kotu herifin ya. Ama bukadarda kotu değildi. İlk dokunuşu iyi yapamadığı için rakip çok kolay alıyor topu.

Hayır yani mancester maçında 3. Attığımız golde de o top kontrolünü bu adam yaptı.

Hoca iyi niyetli yaklaştığı için oynatıyor, ama yedek başlasa daha iyi olacak

Hazır liderliği almışken artık kendine gelir umarım. Herkesin bir silkelenmesi lazım. Zaha ve Tete de dahil.

İnşallah kaybettiğin her top önüne düşer. Futbol şansı yanında olur. 13 tane final maçına çıkacağız. Haydiiiii oğlummmm!! 💪

Sen artik biraz kulübede otur ve kendini sorgula, nelsson da oturdu akli basina geldi iyi oynuyor

Özellikle derbilerde üst düzey oynadığı için çok ihtiyacımız var. Derbilere ekstra motive oluyor.

Geçen sezon başka pek fazla hücum opsiyonu olmadığı için biraz da mecburen kanattan oyun kurma rolünü üstlenmişti ve İcardi ile şahane iş birliğini tüm sezona yayıp şampiyonlukta baş rolleri oynadılar. Diğer kanatta 'görev adamı' rolünü iyi oynayıp takım savunmasını rahatlatan Rashica' nın varlığı da önemliydi tabii...

O bölgeye istediği transfer yapılmadığı için mi nedense, Okan hoca, en baştan yanlış bulduğum Kerem' i forvet arkası oynatma fikrinde gereksiz ısrar etmek suretiyle ayarlarını iyice bozmuş oldu...

Bu noktada Zaha' nın da Kerem' in merkezde oynadığı bir kurgu için doğru profilde kanat oyuncusu olmadığını görmüş olduk. Takıma sıkça örnek verdiğim Berghuis gibi oyun kurucu özelliği gelişkin bir kanat oyuncusu katılmış olsaydı, Kerem' in top-çevre kontrolü/tercih hataları gibi defoları bu denli açığa çıkmayabilirdi belki. Ziyech' in tam da o işlevi görebileceğini ummuştum ama gördük ki hem tarzı bu dediğime uymadı, hem de herifin bu takımda oynama niyetinden bile emin olamadık, geçen bunca sürede...

Okan Hocanın yerinde olsam, Kerem' e geçen sezon Rashica' nın oynadığı bütün maçları izletir, senden bunları yapmanı istiyorum, bırak oyunu kim kurar, şapkadan tavşanı kim çıkarırsa çıkarsın derdim...Rashica' nın yapıp da Kerem' in yapamayacağı pek bir şey olduğunu düşünmüyorum, fazlasını yapacağından neredeyse eminim; gerek sağ, gerekse sol kanatta. Ama önce kendisini mental yönden buna hazırlamalı...

Eleştiri zamanı değil, tam destek zamanı. Ben de formunu beğenmiyorum, ancak temposuna ihtiyacımız var. Sezon sonu kendisi gidecektir zaten.

Son zamanlarda şu şekil takılmaktadır.

1707769225215.webp

Kendisi sol açıktan forvet arkasına geçince oyunu kötüleşti eleştirilerine katılmıyorum.

Kendisinin top kontrolü ve ilk dokunuşu problemli olduğu için çok göze batıyor. Ayrıca forvet arkası oynarken o kadar çok pozisyona girip auta nişanladı ki.

Zamanında Arda Turan -ki kendisi Türk futbolunun yetiştirdiği en iyi sol açıktır, Kewell Keita’lı dönemde 10 numaraya kayınca garip triplere girmişti. Peki sonra? Hem Madrid hem de Barcelona’da 10 numara pozisyonunda oynadı.

Kerem eminim ki Madrid’e gitse ve onu 10 pozisyonunda oynatmak isterlerse buradakinden daha çok çalışır çabalar.

Ama Galatasaray’da abi işte solda iyiyim beni salın yaaa tribine giriyor

Prag maçında zinciri kıracaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt