#7 Kerem Aktürkoğlu

Okan hoca oynatmak ile iyilik yapmadı yapmıyor. Sahada vücut dili çok kötü. Artık kalan maçlarda çok az süre almalı. Bu kendisine de iyi gelecek. Yoksa iç sahada öncekinden daha kötü tepki alacak ve işler kötü yerlere gidecek.

Oynamamasından yanayım ama Ziyeş ve Zaha'nın 45dk üstü forma giyecek fizik gücü veya performansı olmadığı için yine Kerem veya Tete ile başlayıp sonradan onları alabiliriz.

Uzun süredir skor katkısı yaptığı maçlarda bile hiç olumlu sinyaller vermiyor aslında. Lakin önceki iki sezondaki muazzam katkısına vefaen ve kişisel sempatim sebebiyle hep bir umut kendine gelmesini beklemekteyim ama yoruldum artık...

boş yapmayalım. kaldı şurada 6 maç (fiilen 4 maç).

herkesten 1 saniye bile alınacak katkıya ihtiyaç var.

size kalsa ziyech'i de florya'nın kapısının önüne paket yapmalıydık değil mi?

herkese destek olun. futbolu ne kadar bildiğinizi lig bitince sayfa sayfa yazarsınız.
Yav bu herif zarar veriyor ne verimi. Kenarda durursa iyi verim verir

Noldu bu cocuga yav. Bu hali cok üzüyor. :(

BAY ne kadar gelistiyse Kerem de bi o kadar geriledi.

Ulan deli gibi destekledik sen kendini bıraktın deli ettin be. Sosyal medya ile fazlasıyla haşır neşir muhtemelen. Her kötü yorum zihninde yer etti kurt gibi ele geçirdi vücudunu adım gibi eminim. Futbol namına hiç bir becerisi yok gibi hareket ediyor. Gerçekten çok üzgünüm şu geldiği duruma. İstanbulspor maçından sonra acımasız eleştiriler ıslıklanmasi falan bitirdi çocuğu iyice.

Sezon sonuna kdr küstürmeden süre vererek gidilmeli.

Son sezonu artık.

Yeni sezonda kalacağını sanmıyorum, 2 yıl önce atmalıydı Avrupa adımını, geç bile kaldı

içerde ki fb maçı hariç bu sezon bir daha 11 başlamamalı. O maçta derbi grafiği iyi diye yani.

Kerem madem sosyal medyayı takip ediyosun etkileniyosun, şunuda gör artık ama. Bak Galatasaraylilar senin geçmiş performanslarını unutmadı. Seni seviyor Galatasaray taraftari. Milyon kere yazdı soyledi insanlar biraz doğru çalışarak farklı bir seviyeye çıkarsın diye. Tehlikeli yerlerde topu kaptırma atak yiyoruz. Biraz su topu daha iyi kontrol et.
Biraz pas atmayi ögren. Pas atmak 100 tane icardiye cikarip 2 gol attirmak değil. Ara pas var saglam pas var gol pasi var. Önündeki adamada atamazlik etme Kerem be. Biraz vücut yap, güçlen. Tmm fizik olarak bazi dezavantajlar var ama Toreira nasil 2m adamlarla mucadele ediyo dimi. vs. vs. Bunlarin hepsi çalışarak mümkün
Bak Barış gözünün önünde azim etti ne hale geldi. Senin bireysel hocan varmi?
Varsa yanlis hoca tercih etmişsin Yoksa çok ayıp etmişsin. Bu, ben oldum havasidir ve çok tehlikelidir. Kaç tane genç bu şekilde pisemeden gelişmeden kariyeri bitti. Baris takımdaki yıldızlardan birseyler öğrenmiş sormuş çocuk bakmış belli. Sen mesela bunla ilgili hic birseyler yaptin mi merak ediyorum. Pas verneyi bilmiyodu Barış basini öne egip koşuyordu sadece ama calisarak farkli seviyeye cikti. Bir dünya şey var daha söyleyecek. Kalırsın gidersin bilmiyorum ancak seni severiz bundan sonraki futbol hayatında başarılı olmak istiyosan çok basit
Top kontrolü
Pas
Denge
Şut
Bitiricilik
Kuvvet
Bu sorunlarını halletmen lazım. Sana bu konularda eksiklerin olduğunu kimse soylemediyse oda basindakilerin hatasi. Söylediler de sen yapmadıysan senin hatan ama sorun belli çözüm belli. Şu yazdığım şeyleri herkes söyledi zaten. Halletsen şuan çok farklı şeyler konuşuyorduk. Muhtemelen hangi büyük takıma gider diye...

Son düzenleme:
topa her değdiğinde herhangi bir kronometrenin devreye girmediğinin ve iki saniye içinde gol/asist yapmak zorunda olmadığının farkına vardığı anda seviye atlayacak futbolcudur

Abi birde özlü sözlerle, ayetlerle, hadislerle kimseye bir şey anlatmaya gerek yok. sahaya çık, performans ver, taraftar seni bağrına basar zaten.

Geri
Üst Alt