Kerem madem sosyal medyayı takip ediyosun etkileniyosun, şunuda gör artık ama. Bak Galatasaraylilar senin geçmiş performanslarını unutmadı. Seni seviyor Galatasaray taraftari. Milyon kere yazdı soyledi insanlar biraz doğru çalışarak farklı bir seviyeye çıkarsın diye. Tehlikeli yerlerde topu kaptırma atak yiyoruz. Biraz su topu daha iyi kontrol et.
Biraz pas atmayi ögren. Pas atmak 100 tane icardiye cikarip 2 gol attirmak değil. Ara pas var saglam pas var gol pasi var. Önündeki adamada atamazlik etme Kerem be. Biraz vücut yap, güçlen. Tmm fizik olarak bazi dezavantajlar var ama Toreira nasil 2m adamlarla mucadele ediyo dimi. vs. vs. Bunlarin hepsi çalışarak mümkün
Bak Barış gözünün önünde azim etti ne hale geldi. Senin bireysel hocan varmi?
Varsa yanlis hoca tercih etmişsin Yoksa çok ayıp etmişsin. Bu, ben oldum havasidir ve çok tehlikelidir. Kaç tane genç bu şekilde pisemeden gelişmeden kariyeri bitti. Baris takımdaki yıldızlardan birseyler öğrenmiş sormuş çocuk bakmış belli. Sen mesela bunla ilgili hic birseyler yaptin mi merak ediyorum. Pas verneyi bilmiyodu Barış basini öne egip koşuyordu sadece ama calisarak farkli seviyeye cikti. Bir dünya şey var daha söyleyecek. Kalırsın gidersin bilmiyorum ancak seni severiz bundan sonraki futbol hayatında başarılı olmak istiyosan çok basit
Top kontrolü
Pas
Denge
Şut
Bitiricilik
Kuvvet
Bu sorunlarını halletmen lazım. Sana bu konularda eksiklerin olduğunu kimse soylemediyse oda basindakilerin hatasi. Söylediler de sen yapmadıysan senin hatan ama sorun belli çözüm belli. Şu yazdığım şeyleri herkes söyledi zaten. Halletsen şuan çok farklı şeyler konuşuyorduk. Muhtemelen hangi büyük takıma gider diye...