Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.187
- 12.944
- 2.658
Peruk takarsin.Sac kalmadı bende farukcum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peruk takarsin.Sac kalmadı bende farukcum
fotoda böyle görünüyor ama pozisyon icinde izleyiniz
kaleci topu kereme dogru itiyor top duran top degil kereme dogru gelen bi top ve elini uzatıyor kaleci orda düzgün vurus yapması cok zor videoyu izleyen anlayacaktır
sane de cok basit golleri atamadı amaIzledim, hic fark etmiyor. Kesinlikle atmaliydi bu top Sane veya Musiela'nin onunde dusse gol olur.
Tek opsiyon şut değil teteye atacağı pas çok daha garantiVuruş kötü ama orda tek opsiyon şut.Topun yere inmesini beklese acele etmese kalecinin ayaklarının dibinden kaledeydi top.Bunda da acele ve panik var.Çok isteyince ters motivasyon dedikleri şey bu
Aslinda Abdulkerim onu baya engelledi demek lazim ona. Ama bu macta begenmedim pek kendisini zaten.sane de cok basit golleri atamadı ama
fotoda böyle görünüyor ama pozisyon icinde izleyiniz
kaleci topu kereme dogru itiyor top duran top degil kereme dogru gelen bi top ve elini uzatıyor kaleci orda düzgün vurus yapması cok zor videoyu izleyen anlayacaktır
Kaleci 3 metre uzağında kale 7 metrede tete 20-25 metre solda geride koşmaya çalışıyor.Ordan iyi Bşr oyuncu her zaman şut çeker gerisi adam arar ps atayım ben burdan atamam diye.Yani profesyonel her oyuncu şut çeker hatta bayağı bayağı basit de Bşr pozisyon.Sakince topun inmesini bekleyip kaleye yuvarlandığın her top şiddeti bile önemsiz tıngır mıngır gol olurTek opsiyon şut değil teteye atacağı pas çok daha garanti
Peruk sevmem ben FarukPeruk takarsin.
ofsaytmısIzledim, hic fark etmiyor. Kesinlikle atmaliydi bu top Sane veya Musiela'nin onunde dusse gol olur.
Iyi kel gez.Peruk sevmem ben Faruk

Ben kel degilim biraderIyi kel gez.![]()
Saclarim kalmadi dedin de.Ben kel degilim birader