#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kadar pozisyona girdiği için övelim mi, girdiği pozisyonları kaçırdığı için sövelim mi? ikileminden kurtulup iyi topçu olduğuna kanaat getirelim.

önce milyonluk eşşekler de kero kadar koşup pozisyona girsin de sonra sallarız kereme. bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjisi ve azmi var. bu özelliklerde her topçuda olmadığına göre iyi topçu.

IMG_20231025_201719.webp

YUHHH

"Galatasaray'ın Türk oyuncusu Kerem Aktürkoğlu harika bir futbolcu. Alman kulüpleri bu oyuncuyu mutlaka izlemeli. Topun olduğu her yerde var. Pire gibi bir oyuncu. Galatasaray’da, Zaha, Tete, Mertens gibi oyuncular Kerem kadar pozisyona giremediler. Çünkü nerede, ne yapacağını sezebilen çok akıllı bir futbolcu. Sadece son vuruşları iyi değil onu da Alman kulüpleri çözebilir.”

Alman futbol yorumcusu Markus Höhner

"Galatasaray'ın Türk oyuncusu Kerem Aktürkoğlu harika bir futbolcu. Alman kulüpleri bu oyuncuyu mutlaka izlemeli. Topun olduğu her yerde var. Pire gibi bir oyuncu. Galatasaray’da, Zaha, Tete, Mertens gibi oyuncular Kerem kadar pozisyona giremediler. Çünkü nerede, ne yapacağını sezebilen çok akıllı bir futbolcu. Sadece son vuruşları iyi değil onu da Alman kulüpleri çözebilir.”

bizim taraftardan iyi mi bilecek

Bizim taraftar özellikle instragram kullananlar ağır mal.Bunun başka bir açıklaması yok.Dünkü maçta Zahadan da Teteden de çok daha iyi top oynadı aldığı maaş da onlarınkinin 5de biri falan maximum.Sene sonu ayrılmak istese hakkıdır

Umarım sene sonu gidersin kardeşim. Bu toksik taraftar abuk subuk isimlerin geldiği kadroya bakıp mastürbasyon yapar. Hırsın,azmin, çalışma ahlakını galiba hiç bir Türk futbolcuda görmedim çok çok iyi yerleri hak ediyorsun.
yerine de bruyne gelmez ise yonetıme sövecegim

Bilen bilir keremi en cok elestirenlerden biriyimdir. Ama sosyal medyada kendisine saydiranlar veya statta yuhalayanlar taraftar falan degiller. Yaziklar olsun hepsine.

Kerem futbol olarak eksikleri olsada calisan, sonuna kadar mücadele eden ve karakterli olan birisidir ve kendisine sahip cikilmalidir.

Kaldiki ben dün gol kacirmasi disinda iyi oynadigini düsünüyorum.

İsim odaklı taraftar profilimiz var. Dün maç sırasında Zaha ve tete 50 tane top kaybetti ataklarin içine ettiler tek söz yok. Kerem'e söylenen sozleri buraya yazsam 10 yıl ban yerim. Arkadaşlarımla arama mesafe koydum ciddi şekilde.

Vurduğu ve Ulreich'ın köşeden çıkardığı o harika şut gol olsa, bambaşka şeyler konuşurduk bugün. Ama işte futbol skor oyunu malesef.

Eleştirilecek yönleri çok fazla. Bazen maç içerisinde o anki sinirle ben de epey bir yükseliyorum ama genel anlamda baktığımızda adamın skor katkısı inkar edilemez düzeyde. Her sezon çift hanelere çıkıyor. Bu kadar da yerin dibine sokmaya gerek yok bence.

Hep diyorum, Kerem' in en büyük hatası aşırı 'ciğerden' oynaması. Normal bir futbolcu kadar efor sarf etse; her yere yetişip her şeyi yapmaya çalışmasa, bitirici noktalarda fiziksel ve mental yönden daha dinç kalacak ve gerek tercihleri, gerekse de uygulamaları çok daha verimli olacak. Çocuğun ortalama gününde 1,5 kişilik, iyi gününde iki kişilik efor sarfettiğini görmezden gelmek art niyet değilse aymazlıktır...

Kerem kanattan gole daha yakın bir oyuncu. 10 numarada bir oyuncunun gole yakın olması için şutör olması şart. Ben gelecekte yine sol kanatta görüyorum Kerem'i. Şimdilik Zaha olduğu için ve 10 numara olmadığı için böyle oynuyor ama en verimli olduğu bölgeye geçecektir yine.

Gerçek Galatasaray taraftarı, Galatasaray'ın futbolcusuna hakaret etmez. Bunlar kripto Galatasaray'lı.

Yok canım kerem 3.lig topçusu çöp, alman yorumcu başkasıyla karıştırmıştır

takım geneli ile kerem naparsa yapsın o top girmediği sürece olmaz.

dünkü oyunu düzenli oynayıp sonuç alamadığın, oyuncuların bitiriciliğinin kötü durumu devam ederse ne oyuncular pr yapar ne de biz başarılı oluruz.

futbol canın sağolsunları 1-2 kere kaldırır o yüzden avrupa’da bir yerlere gelmek istiyorsa kopenhag ve bayern maçında kaçırdıklarını atmalı.

o iki maçı keremle alabilirdik, kendisi de ciddi pr yapabilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt