#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü oynadı. İki tane ciddi pas hatası yaptı ve gol yiyorduk. Bir tanesi daha maç kopmamışken oldu. Acilen satılması gerekiyor.

takımda oyun tarzı olarak alternatifi olabilecek tek oyuncu yusuf demir. onun da yarın austria vien'e kiralanmayacağı bile belli değil. ben sassuolo'dan alınacak bebeyi bile yerine tercih etmem, o yüzden her türlü kalmalı bu saatten sonra. golünden çok barış'la biraz buzları eritmiş görünmesine sevindim.

Zaman zaman ben de eleştiriyorum ama sezona iyi başladı, umarım böyle devam eder. Gol ve asist sayısına bakarak söylemiyorum; boş alanda topla buluşmaya konsantre olsun, hokkabazlık denemelerinin bokunu çıkarmasın, canımı yesin zaten.

Düzenli oynarsa yine 20+ gol asist yapar o konuda hiç sıkıntı yok ama şu basit top kayıpları falan deli ediyor. Yine de ilk 11'de yeri garanti, alternatifi yok.

Barışla beraber aynı anda olmasalar sanırım şut atacak pozisyona bile giremeyiz

Eksikleri olan bir oyuncu hataları var ama her an her şeyi yapabilecek de bir oyuncu düzenli oynadığında skor yükümüzü çekecek yine son maçta iyiye gidişat gördüm güvenmeli ve destek olmalıyız

Keremin alternatifi yok ve verdiği katkı zarardan çok iyi katkı veriyor. Kereminyo olaydı göklere çıkarırlardı

Paf takımıyla oynayan Adana’ya karşı kaleci hatasıyla gol attığı için tebrik etmeliyiz aynen.

Çıkarken verdiği malca pasla rakibi %100 pozisyona sokmasını ise göz ardı etmeliyiz.

Kulübün adını da Keremspor falan yapalım forma çıkarıp fırlatan, gidicem diye trip atan birne bu kadar müsamaha anca burada gösterilir zira.

Paf takımıyla oynayan Adana’ya karşı kaleci hatasıyla gol attığı için tebrik etmeliyiz aynen.

Çıkarken verdiği malca pasla rakibi %100 pozisyona sokmasını ise göz ardı etmeliyiz.

Kulübün adını da Keremspor falan yapalım forma çıkarıp fırlatan, gidicem diye trip atan birne bu kadar müsamaha anca burada gösterilir zira.
Yok yok yok. Daha iyisini alabilecek bir yönetim yok. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım. Anamızın liginde yeter, hatta fazla bile gelir.

Ben size bu arkadaşın sıkıntısını direkt söyleyeyim. Bir hata yaptığında o hatada takılı kalıp, paniklemesi. Bazı tenisçilerin kendi hatalarıyla 0-30 geriye düştükten sonra oyunda panikleyip basit hatalara devam etmesi gibi. Yaptığı hataları kafaya takmasa yani mukemmeliyetci olmasa, saha içinde çoğu sorunu çözecek. Taraftardan çekiniyor, hata yapmanın dünyanın sonu olduğunu falan zannediyor.

Kerem Aktürkoğlu Spartak Moskova'ya transfer olmadığı için Cengiz'i almışlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt