#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emekleri gıyabında teşekkür eder başarılar dilerim
ilk oyuna girdiği hatay maçında cimbomda oynayacak seviyede olduğunu belli ettiği günden ads maçına dek ekseriyet ile iyi oynamış ve başarımıza önemli katkıda bulunmuştur
ıslıklanması rezaleti ve kendisine zmn zmn yöneltilen gereksiz eleştirilere rağmen sahada elinden geleni yapmıştır ve para kazandırarak gitmektedir
her ne kdr 2024 yılındaki tavır ve beyanatlarına kıl olsam da ifbye gitmediği müddetçe kendisini iyi hatırlayacağım ve eksikliğini çok aramayacağımızı temenni ederim
başarılar 1725303218668.png

En kötü günde de, en iyi günde de katkısını verdi. Övdügüm de gömdüğüm de tonla mesaj vardır çünkü öyle bir topçuydu.

Yine de sıfırdan bunları başarmanın bile örneği yok. Hikayesi çok özeldi. Derbi, ŞL, AL her yerde skorunu yaptı takımı için savaştı.

Kalmasını isterdim ama 2 maça yine ıslıklanıp linç yiyeceği barizdi bu yüzden gitmesini yadırgamıyorum.

Eksikliğini hissederiz. Yolu açık olsun.

Her şey için teşekkürler kaptan. Ayağına taş değmesin. Allah yolunu açık etsin başarılar.

Şanlı Gs tarihi forumunda yer etmeye hak kazanmıştır
Emekleri çoktur
Kendi hikayesini kendi yazmıştır
Yolu açık olsun

Armaya olan sevgimden dolayı verdiği emekler için akıttığı ter için kazandırdığı para için teşekkürler sadece bu kadar yolu açık olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eksiklerini giderebilse ve kendini geliştirebilseydi kafa takımlardan birine rekor ücretle çoktan transfer olmuştu. Neden kendisine bu iyiliği yapmadı bilmiyorum ama şansı yaver gitti iyi bir takıma transfer oldu. Ve gelişmek zorunda olduğu bir yer Benfica. Geliştirirse kendini ve eksiklerini kapatırsa büyük takımlardan birinde izleriz, gelistirmezse 11 e zor girer. Çok kızdım kendisine neden gerekeni yapıp bir kaç seviye yukarı çıkmıyo diye ama yapacak birşey yok.
Sonuç olarak bir Galatasaraylı. Galatasaray için bir taşı bile yerden kaldırandan Allah razı olsun. Emekleri için teşekkürler. Yolu açık olsun. Çok başarılı olur inşallah

Taraftar her fırsatta çöp çekip linç etmeseydi şimdi 20’e giderdi

Boey’i fesih edelim diyenleri unutmadık
İlk teklif 15 iken 30’a gitmesi de ET ‘un başarısıdır

Bence 18-20 değeri vardı Kerem’in

Erzincandan gelip peri masalı yazdı. Her şey için teşekkürler tekrar görüşmek üzere.

Umarım başarılı olur Benfica da

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt