#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zahayi hic bir zaman almayacaktik. Keske transfer calimini esas zahadan yeseydik.

Şaka gibi, hangisini oynayacagiz derdindeyken şu anda “0” kanat
Fener e gitse Cekuyla beraber oynatabilirlerdi. En uçta Zaha can yakar her türlü.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kerem zaten her sezon 20ye yakın gol asist katkısı veriyordu. herifin değerini izlandaya 3 gol atınca mı anladınız ya.

ayrıca iliskimiz de toksikleşmişti. kalsa da olurdu gitse de olurdu, hem kendisi hem bizim için iyisini yaptı. biz para kazandık o da benfica topçusu olup clde oynayacak.

fbye gitse tadici almayacaklardı

tadic hertürlü zahadan iyi topcu
Tadic bizde olsa onun da içinden geçerdik çok net. Yani emin değilim bundan. Daha akıllı olduğu kesin ama iyi topçu mu emin değilim.

bu arada keremle ilgili hep yaptığım eleştiri gereksiz ekstra işler denemesiydi, sadece hücumda da değil her pasta her aksiyonda ekstra deneme huyu vardı top kaybı makinesine dönüşmüştü bi ara geçen sezon

bugün tam ayarında rahat basit oynadı, öyle olumca goller dışında da müthiş oynamış oldu umarım bu şekilde devam eder kariyeri boyunca

Tadic bizde olsa onun da içinden geçerdik çok net. Yani emin değilim bundan. Daha akıllı olduğu kesin ama iyi topçu mu emin değilim.

bizle oynuyamazdı tadic ferdi ile cok iyi oynuyordu

bu sezon sıcacak

bizle oynuyamazdı tadic ferdi ile cok iyi oynuyordu

bu sezon sıcacak
Aynen onu diyorum işte. O da gidemiyor aklıyla oynuyor. Zaha da OB ile sorun yaşamasa min Tadic katkısı verirdi. Aldığı az süreye rağmen de kim diyebilir katkı vermedi.

bu zararı sizin gibiler yüzünden verdi yalnız orda kabullenemıyorsunuz
Kerem'i çok destekledim, sonrasında el kol hiç durmadı, Marcao kavgası, köhnle didişme, Barışla küslük, Zahayla aynı şekilde. Taraftarı saymadım. Daha kavga etmediği tek adam İcardi kaldı, onun dışında kimse yok. Saraya bile geldiği maçta elinden 3 kez top aldı irrite bir şekilde. Kötü oyuncu değil, ama mental olarak kırık. Başakşehirde de aynısıydı, bizde de. Gitmesi kendisi açısından da harika oldu, bizim açımızdan da. Takım içi gruplaşma taa Fatih Terim zamanında Kerem özelinde başladı, kimse boş yere gitmesini istemedi.

Allah başarılarının devamını sağlasın, umarım çok başarılı olur. Ama bir daha gelmesini ister miyim, zerre istemem, dilerse 20 gol atsın maç başı. Takım içi arkadaşlık b.ka döndü. Bunda Okanın disiplinsizliği var mıydı, tabii ki vardı. Okan Keremin burnunu sürtse, forma adaleti sağlasa, kimse bir halt demez, otururdu poposunun üstüne, işini yaparlardı. İzin isteyene izin, kavga edene sövene ceza değil, ilk 11le ödüllendir, itiraz edeni 11e al, adamınsa ödüllendir, adamın değilse kasıktan sakatlansın. Umarım kerem gibi okanda gider, takım resetlenir.

Kerem'i çok destekledim, sonrasında el kol hiç durmadı, Marcao kavgası, köhnle didişme, Barışla küslük, Zahayla aynı şekilde. Taraftarı saymadım. Daha kavga etmediği tek adam İcardi kaldı, onun dışında kimse yok. Saraya bile geldiği maçta elinden 3 kez top aldı irrite bir şekilde. Kötü oyuncu değil, ama mental olarak kırık. Başakşehirde de aynısıydı, bizde de. Gitmesi kendisi açısından da harika oldu, bizim açımızdan da. Takım içi gruplaşma taa Fatih Terim zamanında Kerem özelinde başladı, kimse boş yere gitmesini istemedi.

Allah başarılarının devamını sağlasın, umarım çok başarılı olur. Ama bir daha gelmesini ister miyim, zerre istemem, dilerse 20 gol atsın maç başı. Takım içi arkadaşlık b.ka döndü. Bunda Okanın disiplinsizliği var mıydı, tabii ki vardı. Okan Keremin burnunu sürtse, forma adaleti sağlasa, kimse bir halt demez, otururdu poposunun üstüne, işini yaparlardı. İzin isteyene izin, kavga edene sövene ceza değil, ilk 11le ödüllendir, itiraz edeni 11e al, adamınsa ödüllendir, adamın değilse kasıktan sakatlansın. Umarım kerem gibi okanda gider, takım resetlenir.
marcao kavgasında marcao haksızdı
köhn futbolcu falan degil amatör
barış kendini ne sanıp keremın kacırdıgı penaltıdan sonra penaltıyı atmak istedi bu disiplinsizlik nedir?

bence olaylara kendi acından bakıyorsun renktaş

Gitmeseydi şimdi dağlara taşlara vurmuştu her topu. Duygusallığın vucüt hali almış bir arkadaş bu. Ne hikmetse transferinden 2 hafta sonra hayatının futbolunu oynadı.

Şunu demek istiyorum.. istediği ilgiyi alamayınca oynayabileceği oyunu oynamayan ve eleştiriye karşı bir alerjisi olan bir futbolcu bu.

Ayrılması net iyi oldu bizim için. Kendisi için de geçerli bu.

Not: Bonservis konusunda yine sınıfta kaldık o başka.

kendisini hiç eleştirmedim,çünkü ligde kalırken de şampiyon olurken de emeği çok fazla.
özellikle 1.şampiyonlukta çok büyük payı vardı icardi ile birlikte,bugun kariyer futbolunu oynadı ne yazık ki,,
ucuza sattık,haksız eleştirildi,ama şöyle de bir gerçek vardı bu kerem gitmek istiyordu .
tutamazdık,vucut dili hareketleri gereksizdi..Ben taraftar yedi,okan hoca yedi falan inanmıyorum,avrupaya gitmek istiyordu ve gitti..

marcao kavgasında marcao haksızdı
köhn futbolcu falan degil amatör
barış kendini ne sanıp keremın kacırdıgı penaltıdan sonra penaltıyı atmak istedi bu disiplinsizlik nedir?

bence olaylara kendi acından bakıyorsun renktaş
Abi hepsinde de mi kerem haklı? 50 olay var. Davinson aynı Marcaonun yaptığını barışa young boys maçında yaptı. Barış özür diledi. Karakter meselesi. Kerem ne yaptı? 700 top kaybı yapıp adamını savunmadığı için uyaran Marcaoya sus kapa çeneni vs diyip marcaoya işaret yapıp ona doğru yürüdü. Getto adamın göz karardı.Marcao haklıydı yaptığında demiyorum ama Marcao haksızdı diyen asıl tek taraflı bakmaz mı? Neyse, tekrar söylüyorum, umarım çok başarılı olur, gurur duyarım. Bizim takıma yakışmıyordu, kaptanlık için en son uygun adamdı, tekrar gelmesin de, ne yapıyorsa yapsın.

Kerem Aktürkoğlu: "Profesyonel ligin en altından geldim ve şu an Benfica'ya transfer oldum. Yarın oraya uçacağım. Ayrılık olarak bakmıyorum ben buna, her zaman desteklerini hissedeceğim... Onlar benim canlarım. Onları gururlandırmak için her şeyi yapacağım."

Hırsızın hiç mi suçu yok?

Okuyun bakalım. Manasına da bakın. Ne demek istiyor bu fıkra.

Sanki tüm suç taraftarda gibi konuşmakta ne bileyim.

Burada bir suçlu varsa en sonuncusu taraftardır. Taraftar olaya duygusal bakar. Profesyonel değildir. Hep başarı ister. Kazanınca sevinir, kaybedince üzülür, sinirlenir. Tepki gösterir. Az olur bu tepki çok olur. Yöneticiler, futbolcular, sponsorlar, teknik direktör gibi milyon eurolar kazanmaz. Tam tersine cebindeki belki de az olan parayı verir. Forma alır, bilet alır. Sürekli destekler takımı.

Kerem olayında gidip en suçlusu taraftar demek saçmalıktan öte bir şey değil.

Eğer bir suçlu aranacak ise en başta futbolcu sonra hoca sonra yönetim en son da taraftar suçludur. Hoca ve futbolcu iş bu noktaya gelmeden bu işi çözecekti.

Kerem için şunu hep diyorum.

Ben bir daha bu formayı asla giymeyeceğim, Avrupa'ya transfer olacağım diyip hatta transferin son günü giden oyuncuya üzülmem.

Bizdeki emekleri için teşekkür eder bundan sonrası için başarılar dilerim. Onun için hayırlısı ne olduysa onu dilerim.

Onun yerine transfer yapmayı beceremeyen yönetime de ağır söverim.

Ben en başından beri Kerem için bunu söyledim. Hala da yanı fikirdeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt