#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ben ortalama buldum

morali bozulmus

Topla buluştuğunda daha basit oynamalı.

Terimli Al macerasindan sonra avrupaya göndermemek hataydı.

Umarim bu sezon ayni hata yapilmaz

Bu adamın pili 70'den sonra bitiyor niye israrla son bölümünde oynatılıyor? Çıktıktan sonra adamlar sol kanadımızdan gelemedi.

Bu kadar (basit) gol kaçırması beceriksizlikten ziyade daha çok üstünde oluşan gereksiz baskıdan bence.

Haftaya yedeğe çeksek biraz kafası rahatlasa iyi olur gibi. Ama o zaman da yerine oynayacak herifler de soru işareti.

Kaçırdığı golde bir şey yok. Sekerek diz izasında soluna daha yakın geliyor. Tete direkt yerden tekte verse öyle kaçırsa eleştiririm ama bunda bir şey yok.

Terimli Al macerasindan sonra avrupaya göndermemek hataydı.

Umarim bu sezon ayni hata yapilmaz
İlk 11'de 3 Türk'ü, hatta Kerem'i sattığını görünce 7 yabancı için bastıracak fbyi düşünürsek 4 Türk'ü nerden bulacaksın

kötü kaçırdı

ama onun dışında beğendim

Kaçırdığı golde bir şey yok. Sekerek diz izasında soluna daha yakın geliyor. Tete direkt yerden tekte verse öyle kaçırsa eleştiririm ama bunda bir şey yok.

İlk 11'de 3 Türk'ü, hatta Kerem'i sattığını görünce 7 yabancı için bastıracak fbyi düşünürsek 4 Türk'ü nerden bulacaksın
Seni oynatacam.

Ümit Karan: “Kerem Aktürkoğlu’nu bana 2 gün versinler bakın gol vuruşunu nasıl düzeltiyorum.”

tutmayın Ümit Karanı verin Kerem'i 2 günde gol vuruşunu düzelttirecek.

Kilo almaya başlıyor sanki. Dikkat etmeli. Hızı ile iş yapan bir oyuncu.

Her topa ayak içiyle vurmaya çalışması bozuyor bence kendisini o tarz pozisyonlarda. Önemli olan gol vuruşudur. Gerektiği yerde pis burun bile vurursun fenomen Ronaldo gibi. Kerem'in doğal yeteneği var şut konusunda. Biraz daha geliştirmeli ama repertuarını.

Bugün sana birşey demeyeceğim, sonra kızıyorlar. Sadece şut çalış abi şut. Herşeyi geçtim, ayağının üstü ve dışıyla, hatta burnu ile şut çalış.

Yaptığı hatalarda, çabuk oynamakla telaşlı oynamak arasındaki ince çizgide kaybolduğunu düşünmüşümdür hep. Yeteneğine, sarf ettiği onca emek ve efora yazık oluyor diye üzülüyorum. Özel mentörü var diye biliyorum; yoksa derhal profesyonel yardım almalı. Kaçırdığı gol için demiyorum; çok zordu orda kaleyi bulması...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt