#7 Kerem Aktürkoğlu

Çok çok başarılı ol Kerem
Çok istiyorum bunu
Muhabir titrli köpekler ardından havlasın sen bildiğin yolda devam et

Çok başarılı olmasını istiyorum ama 1 maçla da gereksiz gaza gelmiş hocasından taraftarına ..

Kerem’i beğenmeyenlerdenim.. Kendisini zara benzetiyorum.. Bir bakıyorsun hepyek bir bakıyorsun düşeş.. Ortası olmayan bir futbolcu.. Kerem gibi potansiyelli olup, nerede şut çekip nerede çekmeyeceğini , nerede çalım atıp , nerede atmayacağını , nerede pas verip, nerede vermeyeceğini bilmeyen futbolcuların, takım ve pas oyununa yönelik futbol oynayan ülkelere transfer olmasından yanayım. Tercihen Portekiz ve İspanya..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem’i beğenmeyenlerdenim.. Kendisini zara benzetiyorum.. Bir bakıyorsun hepyek bir bakıyorsun düşeş.. Ortası olmayan bir futbolcu.. Kerem gibi potansiyelli olup, nerede şut çekip nerede çekmeyeceğini , nerede çalım atıp , nerede atmayacağını , nerede pas verip, nerede vermeyeceğini bilmeyen futbolcuların, takım ve pas oyununa yönelik futbol oynayan ülkelere transfer olmasından yanayım. Tercihen Portekiz ve İspanya..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Portekiz liginin bizden pek de bir farkı yok
Bizim ülkeninde gelirleri euro ile olsa onlar kadar oluruz açıkcası

Üzülecek birşey yok futbolun için de ayrılıklar var umarım Kerem çok başarılı olur.Sallai de bizde çok başarılı olur.

Kerem yolun açık olsun döndüğünde malum takımlara gidip kendini hiç etme

Umarım Türkiye'ye döndüğünde fbye gitme gibi bir aptallık yapmazsın.
Bak Emreye camiasız kaldı. Seni güzel hatırlayalım.

Geri
Üst Alt