#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herif gol makinesine döndü

yav helal olsun tabi iyi güzelde

karşı takımın kısacık kereme karşı kademesi savunmasına bak yandan şişen topta.

baya baya bizim lig her takım kapandığından HARD seviye olsa
orası baya MEDIUM zorluk gibi duruyor uzaktan açıkçası.

atıyor olmasına tabii ki helal olsnu tabi asla laf yok.

Şu ligde skor yaptı diye yıllık 10 milyon isteyen rafa adında bir mal vardı. Al işte 1 milyona oynattığımız kerem ligin içinden geçiyor. Sen 10 milyonluk herif misin lan rafadan tayfa efendi
Ucuz kurtulmuşuz resmen az daha senelik 6 milyon saplanacaktı.

Kerem konusunda ise kaybımız çok büyük bu kalmalı diğer kerem kovulmalı demiştik.

Futbolu bilen adamlardan selamlar.

Şu ligde skor yaptı diye yıllık 10 milyon isteyen rafa adında bir mal vardı. Al işte 1 milyona oynattığımız kerem ligin içinden geçiyor. Sen 10 milyonluk herif misin lan rafadan tayfa efendi
Ucuz kurtulmuşuz resmen az daha senelik 6 milyon saplanacaktı.

Kerem konusunda ise kaybımız çok büyük bu kalmadı diğer kerem kovulmalı demiştir.

Futbolu bilen adamlardan selamlar.
Bruma bile neler yapıyor braga'da. oysa ki adamın ne olduğunu türkiye biliyor :)

yav helal olsun tabi iyi güzelde

karşı takımın kısacık kereme karşı kademesi savunmasına bak yandan şişen topta.

baya baya bizim lig her takım kapandığından HARD seviye olsa
orası baya MEDIUM zorluk gibi duruyor uzaktan açıkçası.

mudafacilar baya tirt gibi evet

golünü izledim de o nasıl defans abicim

bizim lig tamam kötü de hiçbi topçu öyle bomboş kalmaz

mudafacilar baya tirt gibi evet
portekizlde heralde porto / sporting maçlarında falan ciddi sınav gibi bakılır.

abartmayayım tabi sonuçta tekte kaleye göndermekte bir şey. moralde buluyor , isimde yapıyor.

aynı çizgide devam eder inşallah.

neye gore yapmıyor

pozisyonun başı belli mi

adam belki sıyrılıp geldi
Maçları 90 dk izlemiyorum açıkçası ama özetlerde çok fiziksel savunma buradaki gibi yapılmıyor olarak gördüm bu durumun formuna katkısı vardır elbet diye düşünüyorum hakkını da vermekle beraber.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

portekizlde heralde porto / sporting maçlarında falan ciddi sınav gibi bakılır.

abartmayayım tabi sonuçta tekte kaleye göndermekte bir şey. moralde buluyor , isimde yapıyor.

aynı çizgide devam eder inşallah.
braga da iyi
ama diğer takımlar epey kötü
bizim lig gibi baba takımlarla diğerlerinin arasında çok fark var.
ama onların baba takımları bizimkilerden çok yukarıda tabi.

Kilidi cakin artik buraya yav. Hakliydim kavgalara gerek yok. Orada basarili olsun bizde yüzde 10luk payimizi alalim tamamdir.

Maçları 90 dk izlemiyorum açıkçası ama özetlerde çok fiziksel savunma buradaki gibi yapılmıyor olarak gördüm bu durumun formuna katkısı vardır elbet diye düşünüyorum hakkını da vermekle beraber.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benficaya gitsin öyleyse atsın golleri hadi eyw

Bruma bile neler yapıyor braga'da. oysa ki adamın ne olduğunu türkiye biliyor :)
Adamlar keremi de bizdeki icari kerem uyumu olduğu oyun stiliyle oynatıyorlar ataklara karışma işini yap bu kadar basit bazı şeyler.

Koca bir yıl bunun savaşı verdim şu forumda keremi serbest oynat kaleden uzak olsun kafası da rahat olsun. Sorumluluk alacaksa Mertens alsın orta sahaya oyun kurucu al o alsın bu çocuk bir anda ceza sahası içinde bitip golle burun buruna gelebilen adam. Yapacağı tek şey her maç 2 kere ceza sahası içinde %99 gol pozisyonu diyeceğimiz işi yapacaktı. En kötü 2 maçta birinde gol yada asist yapardı buda 50 maç yapsak 25 skor katkısı demekti zaten.

Adam defansa gelip top çıkart diye beklentiye giriyorduk, sonra top kaybı neden oluyor. Takımda kimse açılıp bana ver demiyordu ki, hep bireysel çaba.
Böyle bir şuursuzluk yok.
Sistem takımında sistemin en önemli çarklarından birisi olacağı çok netti de bizimkiler görmek istemedi. Umarım uzun yıllar bu şekilde oynayıp katkı verir de en azından mutlu olur.

braga da iyi
ama diğer takımlar epey kötü
bizim lig gibi baba takımlarla diğerlerinin arasında çok fark var.
ama onların baba takımları bizimkilerden çok yukarıda tabi.
Buradan çıkan kötü lig seni de kötü yapar savının çökmesi oluyor. Rakiplerin kötüyse sen niye kötüsün bunu aşamıyoruz. Futbol bu yüzden ilerlemiyor bizde.

İzleyecektim maçını saolsun Okan keyif falan bırakmadı

Arkadaşlar Kerem saçma sapan bir hareket yapmadığı ya da fenere falan gitmediği sürece bu başlık aktif kalacak. Gol, asist yaptığında burada konuşulacak. Buna hazır olun. Başlığa tıklamayarak yazılanları okumama opsiyonuna sahipsiniz. Yıllarca sürecek bu olay şimdiden alışın diye söylüyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Kerem saçma sapan bir hateket yapmadığı ya da fenere falan gitmediği sürece bu başlık aktif kalacak. Gol, asist yaptığında burada konuşulacak. Buna hazır olun. Başlığa tıklamayarak yazılanları okumama opsiyonuna sahipsiniz. Yıllarca sürecek bu olay şimdiden alışın diye söylüyorum.
yeni savları lig boktan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt