- 9 Temmuz 2011
- 34.290
- 29.205
- 2.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çöp dememiş satılmalı demiş pozisyon temiz
7ye satılmalı demekle çöp demek aynı şeyÇöp dememiş satılmalı demiş pozisyon temiz
Allaha şükür topçuda yanılmayız, bunların sonradan mental çöküntüden kaynaklandığını belirtmiş idikTop kontrolü, saha görüşü ve anlamsız şutları düzeldiği an a class hücumcu olacağını her defasında diyorum. Ama tabi ne zaman düzelir allah bilir, top kontrolüne hiç çalışmadığı aşikar geldiğinden beri 1 gram ilerleme yok
Taraftar açısından nedir peki..benfica farkı adamların oyunu senelerdir tam topçu pazarlamaya uygun şekilde markaları da var satıyorlar. Bizde ligde 20 gol 20 asist yapsa her sene yine benficanın alabileceği paralara satamazdık.
Çöp demek yasak lan nasıl diyebilirlerÇöp dememiş satılmalı demiş pozisyon temiz
Gurboluğuna verelim7ye satılmalı demekle çöp demek aynı şey
@Hakan Motz gel la buraya kaçmaÇöp demek yasak lan nasıl diyebilirlerhakan yemiş seni
Normal cümleler kuruyoruz eleştiriyoruz görüş farkları oluyor ama burada okuduğum kelimeleri yaşamıyorum hiç günlük yaşamda. İnanılmaz bisi.Yunusa sıra ne zaman gelir
GS taraftarı ülkede ki en akil güruhtur. Fazlasını beklememek lazım ben memnunum.Taraftar açısından nedir peki..
@Hakan Motz gel la buraya kaçma
@Keramettin TANRIVERDİ gelişine bi saplama çok iyi gitmez miYegenim yazdi
Aynen Tjkden 5 yeyince sesin çıkmıyor, sonra Xspor 2-0 yenilince her başlığa hoca değil yazmayı biliyorsun.Normal cümleler kuruyoruz eleştiriyoruz görüş farkları oluyor ama burada okuduğum kelimeleri yaşamıyorum hiç günlük yaşamda. İnanılmaz bisi.
@Keramettin TANRIVERDİ gelişine bi saplama çok iyi gitmez mi
Biz sizlere cevap vermeye korkan aciz tipleriz hocam. Bosverin siz haklısınızAynen Tjkden 5 yeyince sesin çıkmıyor, sonra Xspor 2-0 yenilince her başlığa hoca değil yazmayı biliyorsun.
Ben de bunları yaşamıyorum hiç günlük yaşantımda, eleştirdiğin zihniyetten bir farkın yok.