#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav yapacağınız işin

Yanlışı konu.

Bence dinlenmesi gerekiyor, bu mac oncesinde de yazdim artik bir dinlensin hic mac kacirmiyor olmasi guzel ama bir sorun var kendisinde. Kafasinda rahat degil gibi.

Hala bir şeyler ispatlamaya çalışır gibi oynaması artık tahammül sınırlarını zorlamaya başladı. Sen bu takımın yıldızı ve kaptanısın arkadaş; bir topu da aldığında basitçe en iyi pas opsiyonunu kullan lütfen. Her topta ekstra işler denedikçe hata yapıp, telafi etmek istedikçe moda tabirle 'Tünele giriyor'' adeta...

Halısaha topçusunu Galatasaray'ın yıldızı ilan eden Kerem sevicilere saygılarımı gönderiyorum.

Deparini yerim senin 😁 Kaptanlikta yakisti kerataya.

Kaçırmasına falan bir yere kadar tahammül ediyoruz ama bu maç genel olarak çok kötüydü.

Bence dinlenmesi gerekiyor, bu mac oncesinde de yazdim artik bir dinlensin hic mac kacirmiyor olmasi guzel ama bir sorun var kendisinde. Kafasinda rahat degil gibi.
Dinlendiği zaman diliminde de top kontrolü ve kısa pas üzerine her gün en az 2 saat çalışmalı yoksa anadolu topçusu kıvamından hiç çıkamaz

icardi'ye açtığı orta muazzamdı, bence kerem kanat, ziyech 10 oynamalı, en azından top bizim ayağımızdayken. hücum presini de kısa sürede çok geliştirmiş gerçekten, sadece eforlu değil akıllı da basıyor

Yav Kerem'i seviyorum özel bir topçu ama bi tık yukarı çıkamıyor. Ben Kerem'e değil Okan'a sorarım niye bu adam eksiklerini gideremiyor.

Bence bu maç tam dinlenmesi gereken maçtı aslında.

Çok baskı var üstünde, gol atsa rahatlayacak ama olmuyor bir türlü. Icardi'ye sağdan kestiği top müthişti.

Pres konusunda Torreira ile birlikte en iyi oyuncumuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt