#7 Kerem Aktürkoğlu

Adamın takipçisi ve destek verenlerin büyük bölümü galatasaraylı ama bir tebrik bile göremedim profilinde. hatta bugün 19 mayıs gençlik ve spor bayramını bile kutlamamış. Bayramın içeriğinde hem gençlik hem de spor var yani her milli sporcunun güzel bir yazıyla kutlaması gerektiği bir bayram bana göre.

Adamın takipçisi ve destek verenlerin büyük bölümü galatasaraylı ama bir tebrik bile göremedim profilinde. hatta bugün 19 mayıs gençlik ve spor bayramını bile kutlamamış. Bayramın içeriğinde hem gençlik hem de spor var yani her milli sporcunun güzel bir yazıyla kutlaması gerektiği bir bayram bana göre.
şamp kutlamış

Floryanın suyu buna zehir olmuş anlaşılan zamanı gelincede fenere gitmezse ne olayım

Abi o kadar kişi takip ediyor, o kadar para kazanıyorsun, sosyal medyanla ilgilenen biri olur dersin ki tebrik mesajı at.
Tek cümlelik de olsa bekler herkes.

leonardo dicaprio bravo GIF

İçinde Atatürk var diyedir

tozluklarında Galatasaray formalı fotoğraf var. Ben bu adamin sevgisine inaniyorum. Herifin sevgisi gerçek

Son gün yok parasına kaçıp gitti, son hafta şampiyonluğu kaçırdı.

Şampiyonluğu kaçırdıktan sonra 90+10 saçma salak bir penaltıdan 1-1'e yakalanıp uzatmalarda kupayı da kaybetti.

Kaçıp gitmeyecektin işte yok parasına.

İyi oldu.

Geri
Üst Alt