- 23 Aralık 2008
- 60.016
- 57.542
- 4.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3. lig için pr yapmayı biliyor amaaAdam şampiyonluğu kaybetmis bizim kupayi mi kutlayacakti empati yapmak lazım
şamp kutlamışAdamın takipçisi ve destek verenlerin büyük bölümü galatasaraylı ama bir tebrik bile göremedim profilinde. hatta bugün 19 mayıs gençlik ve spor bayramını bile kutlamamış. Bayramın içeriğinde hem gençlik hem de spor var yani her milli sporcunun güzel bir yazıyla kutlaması gerektiği bir bayram bana göre.
İnsta ve twit sayfalarında göremedim hiçbir paylaşım. kutlayıp silmiş de olabilir belki.şamp kutlamış
yeterli. o kadar sövüyorsunuz adama normalİnsta ve twit sayfalarında göremedim hiçbir paylaşım. kutlayıp silmiş de olabilir belki.
edit: galatasaray sayfasında yorum olarak kutlamış.
Kereme bir kere bile sövmedim. Ziyech, zaha ve zaniolo gibi mide bulandıran oyuncular dururken kerem baş tacı bile yapılır.yeterli. o kadar sövüyorsunuz adama normal
engelledim bende
İçinde Atatürk var diyedirAdamın takipçisi ve destek verenlerin büyük bölümü galatasaraylı ama bir tebrik bile göremedim profilinde. hatta bugün 19 mayıs gençlik ve spor bayramını bile kutlamamış. Bayramın içeriğinde hem gençlik hem de spor var yani her milli sporcunun güzel bir yazıyla kutlaması gerektiği bir bayram bana göre.
Son gün yok parasına kaçıp gitti, son hafta şampiyonluğu kaçırdı.