#7 Kerem Aktürkoğlu

Fenere gitmesini o kadar cok istiyorum ki. Psikolojisi bozuk fener taraftarinin bunun kaptirdigi ve kacirdigi pozisyonlardan sonra verecekleri tepkileri sabirsizlikla bekliyorum. Buarada kariyeri erken bitti. Camiasiz olarak takilir 10 sene sonra.
100% yaşanacak durum budur. Son gülen iyi güler, demiş atalarımız…

Benfica su kuslardan bir 30-40 arasi bonservis alsin cok iyi olur. Hala gitmez diyenler var. Bu kadar saf olmayin. Gitmezse Benfica ile anlasamadiklari icin gitmez.
Nereye giderse gitsin. Bizden uzak olsun.

Bizle bağları tamamen koptu bu saatten sonra. 6-7 milyon euro yıllık ücreti görünce nevri dönmüş sanırım.

Mourinho ile nasıl geçinecek bu? O. Buruk gibi nazını çekmez bunun.
fatih hoca veya montella naz mı çekiyor onların yanında kuzu beyfendi. Mounun yanında da bir müddet kuzu olur ta ki kovulması kesinleşene kadar. Bu nasıl hin ve plancı bilmiyorsunuz. Ama kavga çıkma yönünden fredle eşeknesiri bile fiziki kavgaya tutuşurken talisca ve tadic olaylarının, mert hakan-dzeko kavgalarının yaşandığı ifb de x bir topçudan dayak yeme olasılığı yüksek.

kerem-akturkoglu-adim-adim-fenerbahceye-dogru-yol-kadikoy-zphq.jpg

Bu tarz transferler bana hep truva ihtimali olarak gelmiştir. Hele ki yerli oyuncuda bu ihtimal oldukça fazla.

Ft'yi baba gibi gördüğünü söyleyen biri bu sonuçta. Godfather'ın Luca Brassi'yi görevlendirdiği gibi Kerem'i görevlendirmiş olabiliriz :d

Bu tarz transferler bana hep truva ihtimali olarak gelmiştir. Hele ki yerli oyuncuda bu ihtimal oldukça fazla.

Ft'yi baba gibi gördüğünü söyleyen biri bu sonuçta. Godfather'ın Luca Brassi'yi görevlendirdiği gibi Kerem'i görevlendirmiş olabiliriz :d
Kerem o kadar low bi profilmiş ki gittiğinde kulübe iftiralar bile atabilir diye düşünüyorum ifb isteğiyle

Hızlı yükselişün hızlı çöküşü olur, erken yaşta bitecek bari para kaldırayım demişte olabilir. Fbdende küfürlerle kovulacaktır.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt