Yenal Kaplan
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2010
- 4.382
- 1.854
- 1.913
Gonul rahatligi ile izle. Parasini verdik. Bizim iscimizdi.En sinir bozucu şey, 23 ve 24. şampiyonluktaki bazı gollerimizi bu hainin yüzünden tekrar izleyememek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gonul rahatligi ile izle. Parasini verdik. Bizim iscimizdi.En sinir bozucu şey, 23 ve 24. şampiyonluktaki bazı gollerimizi bu hainin yüzünden tekrar izleyememek.
Şef bu saatten sonra gitsin gitmesin fark eder miGitti mi la
Hain insan sjsjjshshjs tırsa tırsa gittim posta yineYuh beee !!
Negativ basan topçu istemiyorum artık.
Defolsun gitsin omurgasiz midesiz aşağılık herif.Fenerbahçe'ye imza atmak için gün sayan Kerem Aktürkoğlu, sarı-lacivertli takıma transferi netleşince eski kulübü Galatasaray'dan bazı eski futbolcu ve tesislerde görev yapan çalışanları aradı.
Kerem Aktürkoğlu: "Birlikte güzel günler geçirdik. Hayatımda çok özel ve önemli bir yeriniz var ancak bu profesyonel hayat. Benim için ne olursa olsun, hangi formayı giyersem giyeyim Galatasaray'da yaşadıklarım unutulmaz. Üzerimde emeğiniz çok fazla. Bunu unutmam mümkün değil. Hakkınızı helal edin." [Sabah]
k.oçum benim nefes aldığın havadaki oksijen utandı.Fenerbahçe'ye imza atmak için gün sayan Kerem Aktürkoğlu, sarı-lacivertli takıma transferi netleşince eski kulübü Galatasaray'dan bazı eski futbolcu ve tesislerde görev yapan çalışanları aradı.
Kerem Aktürkoğlu: "Birlikte güzel günler geçirdik. Hayatımda çok özel ve önemli bir yeriniz var ancak bu profesyonel hayat. Benim için ne olursa olsun, hangi formayı giyersem giyeyim Galatasaray'da yaşadıklarım unutulmaz. Üzerimde emeğiniz çok fazla. Bunu unutmam mümkün değil. Hakkınızı helal edin." [Sabah]
Naaaah sana helallikFenerbahçe'ye imza atmak için gün sayan Kerem Aktürkoğlu, sarı-lacivertli takıma transferi netleşince eski kulübü Galatasaray'dan bazı eski futbolcu ve tesislerde görev yapan çalışanları aradı.
Dark side mi? Orasi guzel yerdir.dark side'a gecti resmen
Sen nasil cikacaksin bizim stada maca acaba simdi..Fenerbahçe'ye imza atmak için gün sayan Kerem Aktürkoğlu, sarı-lacivertli takıma transferi netleşince eski kulübü Galatasaray'dan bazı eski futbolcu ve tesislerde görev yapan çalışanları aradı.
Mertens , Icardinin ve Musleranin gosterdigi sevgiyi ve ilgiyi baska takimlarda da gorebilecegini zannediyor.Sen nasil cikacaksin bizim stada maca acaba simdi..
Türkiye’den başka bir kulübe satılması durumunda tazminat ödenir maddesini koydurmayan bizim geri zekâlı yönetim online mı?Ben yurt dışına gitmek istiyorum diye kendini yırt, 1 sene sonra da küfrettiğin ve küfür yediğin yere parası için gel.
Benfica dediğin kulüp 50 tane Fener'i tarihe gömer. Olm bari bulunduğun yerin farkına varsaydın lan.