Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.872
- 3.781
- 498
Burada fikir belirten kimse takımın başında değil ve olamayacak da. Bu rasyonaliteye sahipsen hiç yorumda bulunmaman gerekir.iyi ki sen değilsin takımın başında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burada fikir belirten kimse takımın başında değil ve olamayacak da. Bu rasyonaliteye sahipsen hiç yorumda bulunmaman gerekir.iyi ki sen değilsin takımın başında.
Ben olsan cümlene karşılık söylenmiş bir şey. olayı değiştmeyelim.Burada fikir belirten kimse takımın başında değil ve olamayacak da. Bu rasyonaliteye sahipsen hiç yorumda bulunmaman gerekir.
Ben olsam yerine ''Demirbay ilk 11 başlamalıydı'' şeklinde yazsam yine aynı kapıya çıkar. Bu fikir sende mevcutsa, ''sen olsan'' onu uygulayacaksın zaten.Ben olsan cümlene karşılık söylenmiş bir şey. olayı değiştmeyelim.
ad hominem konusunda çok iyisin renktaşBen olsam yerine ''Demirbay ilk 11 başlamalıydı'' şeklinde yazsam yine aynı kapıya çıkar. Bu fikir sende mevcutsa, ''sen olsan'' onu uygulayacaksın zaten.
Sen de insanların makul eleştirilerine karşı çıkmakta.ad hominem konusunda çok iyisin renktaş
ben olsam dedin ben de iyi ki sen değilsin dedim.Sen de insanların makul eleştirilerine karşı çıkmakta.
Kimse yenilgisiz bir şampiyonluk beklemiyor. Kendimizce eleştiri yapıyoruz.
Küfür yok, hakaret yok. Sadece rehavete kapılmış diyorum, bunu da mı diyemeyeceğiz?
Emrah futbolcular ve antrenörü korumak için maasa baglanmiş renkttas. Napsin adam taş mi yesinSen de insanların makul eleştirilerine karşı çıkmakta.
Kimse yenilgisiz bir şampiyonluk beklemiyor. Kendimizce eleştiri yapıyoruz.
Küfür yok, hakaret yok. Sadece rehavete kapılmış diyorum, bunu da mı diyemeyeceğiz?
İyi tetiklenmişsin sen yahu. Biraz hava almanda fayda var.ben olsam dedin ben de iyi ki sen değilsin dedim.
Küfür yok, hakaret yok.
kaç yaşındasın barış?Emrah futbolcular ve antrenörü korumak için maasa baglanmiş renkttas. Napsin adam taş mi yesin
sırf laf salatası yapıyorsunİyi tetiklenmişsin sen yahu. Biraz hava almanda fayda var.
Usta ben de çok övdüm. Ama en basit eleştiride bile karşılık vermeye gerek var mı? Okan Buruk'un kıyafet seçimini uyumsuz bulsam ona bile laf edecek.Emrah futbolcular ve antrenörü korumak için maasa baglanmiş renkttas. Napsin adam taş mi yesin
Aşk acısı çekiyor bence.. acısını renkdaslarindan çıkartıyor. Mazur görelim kendisiniUsta ben de çok övdüm. Ama en basit eleştiride bile karşılık vermeye gerek var mı? Okan Buruk'un kıyafet seçimini uyumsuz bulsam ona bile laf edecek.