Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.294
- 101.507
- 5.238
napoli taraftarı mı olacağız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben gelen paraya bakarım. Önemli olan Galatasaray. Kerem senin değişilmez oyuncun olamaz. Starin hiç olamaz. Arada iyi oynar maçı kurtarır okadar.Kerem yurtdışında yapamaz. Galatasaray’da önemli bir oyuncu. Yurtdışında çabuk silinir. Kerem’in yerinde olsam düşünmezdim.
İyi bir bonservis gelecekse tabi ki satılsın. Ama Kerem’e yüksek teklifler geleceğini pek zannetmiyorum. Baş ve başaltı takımların radarında olduğunu zannetmiyorum.Ben gelen paraya bakarım. Önemli olan Galatasaray. Kerem senin değişilmez oyuncun olamaz. Starin hiç olamaz. Arada iyi oynar maçı kurtarır okadar.
Sen keremi takimin yıldız oyuncusu olarak görürsen çok birşey beklemeyeceksin
kerem gidiyor
böylece takımdaki tüm sorun düzelecektir bakalım
Guenduzi ile takas yapalımLazio da istiyormuş hayırlısı
Zahanın maaşı ödemek icin kerem satılabilirGuenduzi ile takas yapalım
Keremin artık avrupaya açılması lazım. Vakti geldiZahanın maaşı ödemek icin kerem satılabilir
Oldu olacak randıman alamadıkları Kamada' yı da ekleyelim pakete, orta saha derdi bitsin.Guenduzi ile takas yapalım
Guenduzi kamada bizde olsa seviye atlarızOldu olacak randıman alamadıkları Kamada' yı da ekleyelim pakete, orta saha derdi bitsin.
Kamada da bir gariplik var yalnız yav kimseyi istemedi en son onlarla 1 yıl sozlesme imzaladi ama onlarda oynatmiyor pekGuenduzi kamada bizde olsa seviye atlarız
Yok renkdaş tez vakit gitmeli, umarım gider yolu açık olsun ve uzun yıllar avrupada oynasın, Erzincan dan amatörden gelip 3 senede önce Galatasaraya şimdide İtalyaya gitmek olağanüstü bir başarı hikayesidir. Bunu yazmayı da haketti yolu açık Allah yardımcısı olsun. Gidince değeri anlaşılır sıkıntı yok yerini doldururmuşuz!devre arası kerem gibi oyuncu satılamaz. ok, yurt dışı hayali ve kariyer planı olabilir ama çoğu takım en önemli oyuncusunu devre arasında vermez. illa gidecekse de inanılmaz bir rakam getirmeli.