#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek sorunu 300 milyon TL almaması. 19 milyon TL alıyordu en son yıllık.

Sana ne desem bilemiyorum,kalenin içinden yıldızlara dik topu yine.helal olsun şimdiden

Düz ayakla kanatta oynamak daha basittir. Çizgiye inip içeri çevireceksin, rashica etkisi yapabilir sağ kanatta
Bunu en çok dile getiren benim herhalde. Yeter ki mental yönden o rolü üstlenmeyi kabullensin. Rashica kadar enerji koyar; gerek driplingle, gerekse de pas gibi ortalarıyla ondan çok daha 'delici' de olur. Rashica' nın halen de takımda olmasını isterdim ama Sabri Reyiz gibi biraz ezbere ortalayıp rakip oyuncuları g.t kebabı yapıyordu çoğunlukla!..

Önce hocanın düşünmesi lazım bunu; oyunculara gereğinden fazla inisiyatif tanıdığına dair emareler var...

Derbiyi Kerem'in performansı belirleyecek. Topu stadın dışına vurmazsa, girdiği 3 pozisyonun 1'ini atabilirse, her topu Icardi'ye atmazsa, 5 kişiye çalım atmaz veya 5 kişinin arasındaki arkadaşına pas vermezse, ve top kaybını %20'ye indirirse, Fenere koyarız.

Dünden sonra kendisine kızmayı bıraktım. Ve Galatasaray için olmazsa olmaz isimlerden biri demeye başladım. Sebebi performansı değil.

Torreira’nın penaltısı verilmemiş ve itirazdan sarı kart görmüş. Hala sinirle hakemin üzerine doğru gidiyor (Bir yerden tanıdık geldi mi?) iki Kerem yaka paça aldılar Torreira’yı oradan ve Kerem Aktürkoğlu neredeyse dövercesine yakasına yapışıp sen ne yapıyorsun diye uyardı.

Şu an Fener ile aramızdaki en büyük fark bu. Tadic, İrfan vs dakikalarca Fred ve Mert Hakan’ı sarı gördükleri halde olay yerinden uzaklaştırmadılar hatta başında durarak daha da körüklediler.

Tebrikler evlat

Dünden sonra kendisine kızmayı bıraktım. Ve Galatasaray için olmazsa olmaz isimlerden biri demeye başladım. Sebebi performansı değil.

Torreira’nın penaltısı verilmemiş ve itirazdan sarı kart görmüş. Hala sinirle hakemin üzerine doğru gidiyor (Bir yerden tanıdık geldi mi?) iki Kerem yaka paça aldılar Torreira’yı oradan ve Kerem Aktürkoğlu neredeyse dövercesine yakasına yapışıp sen ne yapıyorsun diye uyardı.

Şu an Fener ile aramızdaki en büyük fark bu. Tadic, İrfan vs dakikalarca Fred ve Mert Hakan’ı sarı gördükleri halde olay yerinden uzaklaştırmadılar hatta başında durarak daha da körüklediler.

Tebrikler evlat
Sen şimdi böyle yazınca, futbolculara demek ki tembih edilmiş, Fred'in atılmasından sonra tetikçilik yapmak için fırsat kollayacaklar diye. Belki bu yüzden oyuncular tam performans veremedi Karagümrük maçında.

Derbi topçusu akşam yine flaş işler yapabilir -

At gözlüklerini cikarip hucumdaki butun oyunculari gordugu bi mac olur umarim.

Ve basit oyna

Nankörlüge gerek yok her derbide şovunu yapıyor adam. Ben bu akşam ümitsizim ama kendisinden çünkü şov yaptığı hiç bir derbiye bu kadar yıpranmış bu kadar eleştirilmis vaziyette çıkmamıştı. Şımarık taraftarımız sağolsun cımbızla ozgüvenini çekti aldılar çocuğun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt